Jesenické safari
10. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
11.8.2015 14:01
Eleno, máš můj obdiv - za krásné líčení svých zážitků, za krásné a pohotové fotky, i za odvahu. I když chodíš s takovým obranářem.
Alena Tollarová
11.8.2015 13:34
Lovy beze zbraní. Ano, to je to pravé. Eleno, je vidět, že Tvoje souznění s přírodou je dokonalé a že si vzájemně vycházíte vstříc. Krásné!
Miluše Hasenohrlová
11.8.2015 13:30
Elen, tak to se ti povedlo.Krásné počteníčko a fotky.Jsi prostě ranní ptáče.Takové procházky Ti závidím.To Já po ránu jdu od slepic ke králíkům a kačenám, kočkám a pejskovi :-)))
Jana Šenbergerová
11.8.2015 13:19
A tohle všechno já klidně zaspím, přestože si celé léto slibuji, že zalehnu večer dřív, abych ráno dříve vstala. Naposledy jsem viděla veverku na Cvilíně, a to kolem poledne. Naštěstí jsou takoví, jako ty, Eleno, díky nimž můžeme aspoň část krásných rán "prožít" skrze tvoje slova a stejně výmluvné fotografie. Ale že je na Jesenicku krásně!
petr stejskal
11.8.2015 13:19
Tak milá Elenko. Klobouk dolů před krásnýma fotkama. A zároveň tak troška závisti nad tou nádhernou procházkou. Je viět,že foťák vždy je po ruce. Díky za hezké,milé povídání,díkyza všechno. P.
Olga Štolbová
11.8.2015 12:40
Tedy Eleno, to je něco úžasného, máš můj obrovský obdiv a dík. Krásné povídání a nádherné fotky. Takovou ranní procházku jsem nikdy nezažila a asi nikdy nestihnu...*****
Hana Rypáčková
11.8.2015 11:21
Nádhera Eleno.Nejsi taky myslivec v sukni?Zvířátka tě milují, vyplaší je pes.Jsi dobrý lovec obrazů...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA