Kloboučnická galerie.
Kdo se také přidá?
9. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeňka Müllerová
9.8.2015 18:38
Vando, také patřím ke kloboučnicím! Jen co jsem si dnes přečetla váš příspěvek, bylo mi to jasné! Kloboučky, hučky a čepičky všeho druhu nosím ráda a pokud se naskytne příležitost, klobouček na léto si vždy koupím. Protože na každou dovolenou chci nový, tak už jich mám doma pěknou sbírku! Když jsme kdysi v ochotnickém divadle potřebovali pro účinkující dámy kloboučky, mohla jsem směle posloužit a ušetřili jsme na půjčovně. V klobouku, také modrém, jsem se vdávala, ve slamáčku s velkou krempou jsem vyfocena mezi jahodami na zahradě, když mi byly dva roky. Je to legrační fotka, drobný obličejík není pod kloboukem skoro vidět. V Novém Jičíně jsme byli loni a nemohla jsem se nabažit nejen prohlídky vystavených vzácných exemplářů, ale přivítala jsem hlavně možnost mnohé si vyzkoušet na vlastní hlavě. Můj muž měl se mnou svatou trpělivost, protože ve všech mne musel fotit. Kamkoliv přijedu, u stánků s klobouky jsem jako u vytržení. Takže příští rok si ze Splitu určitě také nějaký přivezu.
Jitka Chodorová
9.8.2015 16:41
Vando,opět jeden kouzelný článek od tebe, já sice nejsem klobouková,ale tvoje fotky jsou tak okouzlující,no a doprovodné slovo je poutavé, a přenáší mě tam, k vám.
VANDA Blaškovič
9.8.2015 15:19
Krásné odpoledne, děvčata! Já začnu "od spoda". Ale nejdříve moc děkuji za komentáře, prostě parádnice mezi námi se nezapřou!!..:)) Květo, díky za reakci, ale já Nový Jičín znám, ale tedy spíše neznám asi jako Vy, takže Vaší iniciativě se meze nekladou...přesto děkuji!...:)) Maruško, opravdu měli stánkaři ze mne respekt...to víš, fotografující maniak...:)) proč nás a ty klobouky jenom fotí??!!
Jarmila Komberec Jakubcová
9.8.2015 14:31
Moc se mi líbí móda klobouků i když sama je nenosím.Hlavně v přímořských oblastech ženy i muži bez pokrývky hlavy kloboukem nevycházejí.Moc mně zaujaly peruánské ženy se svými typickými černými klobouky.Tak jsem si tam také jeden koupila na památku.
Elena Valeriánová
9.8.2015 14:28
Vando, Vando, to je kouzelný a veselý článek. Děkuji moc, přineslo mi to v dnešní horký den hezké osvěžení. Klobouky nenosím, ale ten Tvůj svatební bych si přesně tak pověsila do ložnice. Takže milá děvčata: Zn: sháním dámský šik klobou v krásné barvě. A ta kloboučnická galetrie - to prostě nemá chybu. Potěšila jsi mě! Přeji Ti hezký den.
Alena Várošová
9.8.2015 13:17
Jé, úžasná galerie klobouků,to se mi napasou oči.Na ten nápad mohla přijít jedině Vanda.Krásné,milé a roztomilé kloboučky.Sama klobouky nenosím.Doma mám tři.Ale určitě z té široké škály klobouků bych si vybrala,ale vyzkoušela bych asi všechny..Prodavači by ze mně asi radost neměli.Moc se mi klobouky líbí a to nejen v obchodech,ale i na lidech co je nosí. Sama nevím kam bych je nosila,ale je to paráda.Moc se mi líbil Vandin nápad okloboukování i díky Aleně T, í krásné povídání,nemá to chybu.Vando.
Tvůj svatební klobouček romantický, nádherný,neokoukaný,prostě světový. Moc děkuji tolik druhů klobouků i když v
prodejnách i volně v ulicích jsem ještě neviděla.Názorná ukazka,smekám svůj právě nasazený kloubek.
Jana Šenbergerová
9.8.2015 13:16
Vando, ty jsi neuvěřitelně nápaditý člověk. Tvůj svatební klobouček je líbezný a tvoje aktivity nedostižné. Z klobouků na tvých fotografiích bych si nejenže vybrala, ale nevěděla bych, kterému dát přednost. Naštěstí moje peněženka sotva stačí na pokrytí mých starých zálib, proto zatím vystačím s jediným letním a několika jarně-podzimně-zimními. Nikdy se ale nezapomenu otočit za okloboukovanou ženou. Je dobré být v obraze, inspirace se může kdykoliv hodit. :-)
Alena Tollarová
9.8.2015 11:17
Před chvilkou jsem se vrátila z procházky a obřadně sundala svůj klobouček. Vážně ho nosím a nutí mě mou malou postavu prodlužovat co nejvíc a nechodit, ale kráčet. Otevřu naše íčko a co nevidím. Klobouková galerie. Dostala jsi mě. Asi bych tam propadla nejdřív euforii a pak zoufalství. Který vybrat? Vando, nenapadlo Tě tenkrát zajímat se o tu bývalou vlastnici Tvého krásného klobouku? Určitě by měla radost, jak si Ty toho, čeho se ona musela jistě s těžkým srdcem vzdát, považuješ. Doufám, že se naše řady okloboukovaných dále rozšíří a někde se sejdeme a pořídíme společné foto, to by bylo, že!
Lidmila Nejedlá
9.8.2015 11:17
Ahoj Vandóóó...Split, Omiš, Rustiko, to znám velmi dobře a Diokleciánův palác jsem obešla mnohokrát. Uličky kolem jsou kouzelné. Pobývala jsem tam, když vysílal Radiožurnál přímo ze Splitu. Ale naše kloboučnická galerie vejde určitě také do dějin-:)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA