Kloboučnická galerie. 
Kdo se také přidá?

Kloboučnická galerie.
Kdo se také přidá?

9. 8. 2015
móda
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Vladko, Tvůj citát od Jana Wericha jen doplňuje kamarádskou atmosféru naší ligy kloboučníků. Mám ráda vzdělané, chytré, přející a velkorysé lidi. K těm Ty bezesporu patříš! Děkuji a těším se na Tvojí novou tvorbu. Postrádám ji na i60. Tak se , prosím, polepši.
VANDA Blaškovič
Zuzanoo, chci Ti jenom jednu větu, prostou větu, vyjevit....:)) Děkuji a krásný svátek! Ty dostihy, ty bych si ještě ráda zkusila..:) mám totiž jeden klobouček vyhlídnutý! Holky, JE BOŽÍ !....:)))
Vladka Steinová
Dobré a horké odpoledne. VANDA opět přesvědčila o svém literárním i fotografickém umění.To dosvědčuje i celá řada recenzí u článku. Napíši jen, krásné a doplním citátem ze své sbírky od Jana Wericha. "Člověk je doma tam, kde si pověsí klobouk".
Zuzana Pivcová
Je to až neskutečné, vidět tady tu širokou škálu klobouků, a to jsou vlastně jen letní. Je pravda, že s krátkými vlasy mi klobouky celkem sluší, ale stejně si na ně nepotrpím. Ještě tak před 10 lety. Většinou to ale dopadlo vždy stejně. Zaujetí, nákup, nošení tak 1 - 3x. úschova a pouť do obchůdku Sue Ryder nebo do charitativního kontejneru. Jsou typy žen, kterým klobouky (nebo třeba jen jeden klobouk) vyloženě sluší, Ty k nim taky patříš. Já zůstanu i nadále u různých čepic a letních kšiltovek. No, na Velkou liverpoolskou bych nesměla. :-))
VANDA Blaškovič
Zdeňko, jsem ráda, že čtete moje příspěvky a děkuji za milý komentář. Dovoluji si pozdravovat Vašeho muže. Určitě si již tady "místní" okloboukované i neokloboukované dámy a pánové všimli, že tvoříte manželskou dvojici. Jedna manželská dvojice již tady je. Snad také její hlava rodiny, jako autor kloboučnické galerie, najde po rodinných oslavách čas a chuť a ztratí zde slovíčko...ovšem, vedra jsou neúprosná. ... Přeji všem, hezký, pokud možno, deštivý den!
Růžena Antlová
Bezvadné klobouků spousta určitě bych neodolala a nakupovala i když klobouky nenosím jen takový slamák na zahrádku když hodně slunko topí. Ovšem ten svatební ten nemá chybu !
VANDA Blaškovič
Elenko, doufám, že jsi již našla šik klobouk a fotíš!!! Jarmilko, prosím, šup peruánský klobouk na hlavinku a taktéž do galerie! Jitko, ty mořská, poetická duše, jak to, že ještě nejsi v galerii?? Děkuji Vám, děvčata!....:)) mám radost..
VANDA Blaškovič
Alenko V., jsem ráda, že jsem Tě nadchla kloboučky, ale počkej, příště Tě protáhnu trochu historií - Diokleciánovým palácem v podzemí, to nebude žádné lážo plážo, ale bude tam CHLADNO !!! Aleno, děkuji moc za příspěvek. Nech se prosím vyfotit v klobouku a dej na svoje profilové foto. Ahoj.
VANDA Blaškovič
Kafová Alenko, Lidmilko, Hanko, Jano, Aleno Řípová.... byly-li vám "moje" kloboučky inspirací, je mi potěšením. Vy jste zase pro mne inspirací jako správné, bezvadné baby...:)) i když každá jste jinačí, jako ty kloboučky...:)
Zdenka Jírová
Moc se mi tvé povídání o kloboučcích líbilo, Vando. Já sice klobouky nenosím ani v zimě, za život se mi líbil / a i jsem ho nosila / jen jeden letní panama - bolero, koupený v Západním Německu při návštěvě manželovy babičky, pro kterou bylo neslučitelné, abych byla bez klobouku. Musím ale říci, že mně docela slušel -. bylo mi 20 let a asi mi slušelo všechno. Líbí se mi ale dámy, které umějí klobouky nosit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%