Kloboučnická galerie.
Kdo se také přidá?
9. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
11.8.2015 20:17
Vladko, Tvůj citát od Jana Wericha jen doplňuje kamarádskou atmosféru naší ligy kloboučníků. Mám ráda vzdělané, chytré, přející a velkorysé lidi. K těm Ty bezesporu patříš! Děkuji a těším se na Tvojí novou tvorbu. Postrádám ji na i60. Tak se , prosím, polepši.
VANDA Blaškovič
11.8.2015 07:25
Zuzanoo, chci Ti jenom jednu větu, prostou větu, vyjevit....:)) Děkuji a krásný svátek! Ty dostihy, ty bych si ještě ráda zkusila..:) mám totiž jeden klobouček vyhlídnutý! Holky, JE BOŽÍ !....:)))
Vladka Steinová
10.8.2015 17:23
Dobré a horké odpoledne.
VANDA opět přesvědčila o svém literárním i fotografickém umění.To dosvědčuje i celá řada recenzí u článku.
Napíši jen, krásné a doplním citátem ze své sbírky od Jana Wericha.
"Člověk je doma tam, kde si pověsí klobouk".
Zuzana Pivcová
10.8.2015 11:00
Je to až neskutečné, vidět tady tu širokou škálu klobouků, a to jsou vlastně jen letní. Je pravda, že s krátkými vlasy mi klobouky celkem sluší, ale stejně si na ně nepotrpím. Ještě tak před 10 lety. Většinou to ale dopadlo vždy stejně. Zaujetí, nákup, nošení tak 1 - 3x. úschova a pouť do obchůdku Sue Ryder nebo do charitativního kontejneru. Jsou typy žen, kterým klobouky (nebo třeba jen jeden klobouk) vyloženě sluší, Ty k nim taky patříš. Já zůstanu i nadále u různých čepic a letních kšiltovek. No, na Velkou liverpoolskou bych nesměla. :-))
VANDA Blaškovič
10.8.2015 07:21
Zdeňko, jsem ráda, že čtete moje příspěvky a děkuji za milý komentář. Dovoluji si pozdravovat Vašeho muže. Určitě si již tady "místní" okloboukované i neokloboukované dámy a pánové všimli, že tvoříte manželskou dvojici. Jedna manželská dvojice již tady je. Snad také její hlava rodiny, jako autor kloboučnické galerie, najde po rodinných oslavách čas a chuť a ztratí zde slovíčko...ovšem, vedra jsou neúprosná. ... Přeji všem, hezký, pokud možno, deštivý den!
Růžena Antlová
10.8.2015 06:56
Bezvadné klobouků spousta určitě bych neodolala a nakupovala i když klobouky nenosím jen takový slamák na zahrádku když hodně slunko topí. Ovšem ten svatební ten nemá chybu !
VANDA Blaškovič
10.8.2015 06:54
Elenko, doufám, že jsi již našla šik klobouk a fotíš!!! Jarmilko, prosím, šup peruánský klobouk na hlavinku a taktéž do galerie! Jitko, ty mořská, poetická duše, jak to, že ještě nejsi v galerii?? Děkuji Vám, děvčata!....:)) mám radost..
VANDA Blaškovič
10.8.2015 06:48
Alenko V., jsem ráda, že jsem Tě nadchla kloboučky, ale počkej, příště Tě protáhnu trochu historií - Diokleciánovým palácem v podzemí, to nebude žádné lážo plážo, ale bude tam CHLADNO !!! Aleno, děkuji moc za příspěvek. Nech se prosím vyfotit v klobouku a dej na svoje profilové foto. Ahoj.
VANDA Blaškovič
10.8.2015 06:39
Kafová Alenko, Lidmilko, Hanko, Jano, Aleno Řípová.... byly-li vám "moje" kloboučky inspirací, je mi potěšením. Vy jste zase pro mne inspirací jako správné, bezvadné baby...:)) i když každá jste jinačí, jako ty kloboučky...:)
Zdenka Jírová
10.8.2015 00:09
Moc se mi tvé povídání o kloboučcích líbilo, Vando. Já sice klobouky nenosím ani v zimě, za život se mi líbil / a i jsem ho nosila / jen jeden letní panama - bolero, koupený v Západním Německu při návštěvě manželovy babičky, pro kterou bylo neslučitelné, abych byla bez klobouku. Musím ale říci, že mně docela slušel -. bylo mi 20 let a asi mi slušelo všechno. Líbí se mi ale dámy, které umějí klobouky nosit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA