Zimní snění

Zimní snění

31. 10. 2015
Moje poezie Moje próza
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naďa Bakšová
Zdravím všechny přítomné. Je už to už dlouhá doba, co jsem zde byla naposledy a přispěla svými povídkami. Tak snad už bude líp a budu zde častějším hostem a dodatečně děkuji za milá slova k mému příspěvku. Mějte všichni krásný rok prožitý hlavně ve zdraví..p.Naďa
Jitka Chodorová
Krásné snění paní Nadio,tak jsem ten příběh prožila s vámi, často sním,a nemusí to být vždy v zimě, i v létě se dá krásně snít, ve snu se nám vrací chvíle z dětství, a s podporou ze "shora" se tak nějak počítá. Díky.
Alena Várošová
Až se stydím za ty překlepy,kdyby to šlo opravit....
Alena Várošová
Z Vašeho snupané Nadio jsem se právě probudila,žádný sníh,žádné vločky,žádní andělé jen vzpomínky skutečnost.Krásné,krásné a navíc dokonace citové.
Hana Rypáčková
Moc hezké snění. Vrací nás vždy s prvním sněhem do dětství. Bílý sníh a dětská nevinnost.Nepopsaný list papíru.
Jana Šenbergerová
Snad každý se občas zasní, odpoutá se na chvíli od tíže života, aby mu po procitnutí dodal lehkosti sněhových vloček, motýlích křídel, nebo rovnou těch andělských. A vy jste mi, paní Nadio, umožnila zasnít se po probuzení, zastydět se, jak málo myslím na svého anděla strážného a začít se těšit na první sněhové vločky, přestože za okny svítí jiskřivé podzimní slunce.
Soňa Prachfeldová
Krásné, něžné - snění a vzpomínky jsou také cestou k naději v očekávání, že cosi zázračného ještě přijde v tom pozemském světě. Tiše se snášející vločky - nádherné popsáno - uvrhly na okamžik ke snění i mě, vrátily mě do dětství, kdy jsem přišla prokřehlá ze sáňkování, maminka mi udělala čaj s vánočním pečivem a já za okny pozorovala sněhové vločky a ptáčky, kteří zobali nasypané. Díky za vyvolané emoce Nadio - krásné !
Zuzana Pivcová
Je to hodně silné a krásné. Nalézt klid a odevzdat se s důvěrou do rukou Vyšší moci a pomoci Ale zároveň bych si přála žít stále ještě hlavně v současnosti a nenalézat úlevu a pocit štěstí ve snu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%