Zimní snění
31. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naďa Bakšová
20.1.2020 16:46
Zdravím všechny přítomné. Je už to už dlouhá doba, co jsem zde byla naposledy a přispěla svými povídkami. Tak snad už bude líp a budu zde častějším hostem a dodatečně děkuji za milá slova k mému příspěvku. Mějte všichni krásný rok prožitý hlavně ve zdraví..p.Naďa
Jitka Chodorová
1.11.2015 16:42
Krásné snění paní Nadio,tak jsem ten příběh prožila s vámi, často sním,a nemusí to být vždy v zimě, i v létě se dá krásně snít, ve snu se nám vrací chvíle z dětství, a s podporou ze "shora" se tak nějak počítá. Díky.
Alena Várošová
31.10.2015 16:22
Z Vašeho snupané Nadio jsem se právě probudila,žádný sníh,žádné vločky,žádní andělé jen vzpomínky skutečnost.Krásné,krásné a navíc dokonace citové.
Hana Rypáčková
31.10.2015 09:37
Moc hezké snění. Vrací nás vždy s prvním sněhem do dětství. Bílý sníh a dětská nevinnost.Nepopsaný list papíru.
Jana Šenbergerová
31.10.2015 08:42
Snad každý se občas zasní, odpoutá se na chvíli od tíže života, aby mu po procitnutí dodal lehkosti sněhových vloček, motýlích křídel, nebo rovnou těch andělských.
A vy jste mi, paní Nadio, umožnila zasnít se po probuzení, zastydět se, jak málo myslím na svého anděla strážného a začít se těšit na první sněhové vločky, přestože za okny svítí jiskřivé podzimní slunce.
Soňa Prachfeldová
31.10.2015 08:40
Krásné, něžné - snění a vzpomínky jsou také cestou k naději v očekávání, že cosi zázračného ještě přijde v tom pozemském světě. Tiše se snášející vločky - nádherné popsáno - uvrhly na okamžik ke snění i mě, vrátily mě do dětství, kdy jsem přišla prokřehlá ze sáňkování, maminka mi udělala čaj s vánočním pečivem a já za okny pozorovala sněhové vločky a ptáčky, kteří zobali nasypané. Díky za vyvolané emoce Nadio - krásné !
Zuzana Pivcová
31.10.2015 08:00
Je to hodně silné a krásné. Nalézt klid a odevzdat se s důvěrou do rukou Vyšší moci a pomoci Ale zároveň bych si přála žít stále ještě hlavně v současnosti a nenalézat úlevu a pocit štěstí ve snu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA