FOTO: autorka
Psí život
10. 7. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
5.4.2016 13:44
Zůstal Váš Kelli sám, nebo už má jiného psího kamaráda? Od našich koček i od sousedových psů vím, že je jim ve dvou, a u nás i ve třech, dobře - navzdory tomu, že se občas nepohodnou. Když jdu s jedním na veterinu, vidím, jak při návratu ho ti dva, co zůstali doma, vítají.
Eva Mužíková
3.4.2016 14:08
Libuško, tak jsem si udělala díky Vašemu povídání krásnou chvilku po nedělním obědě. Je to jako pohádka napsaná podle skutečnosti, moc hezky se čte. Kdo má zvířátka, určitě jej Věše historky potěšily. Kdyby jste měla zájem, najděte si www.jaabertik1.webnode.cz - to jsou naše webovky, určitě by jste se také potěšila..... Pohlazení pro čumáčka , těším se na další povídání...
Anna Potůčková
3.4.2016 13:22
Krásné, dojemné a dlouhé. O zvířátkách čtu moc ráda, neboť je miluji. Na další Vaše články se budu těšit
Alena Várošová
3.4.2016 11:14
Krásná úvodní fotečka,ale pohádka dlouhá.Už nemám malé děti,omlouvám se,ale článek je tak na knihu.Na můj vkus příliš dlouhý.Zkuste jej podruhé trochu zkrátit a určitě budete mít víc ohlasů.
Hana Šimková
3.4.2016 09:32
Je to velmi dojemné a krásné. Hezky se to četlo a i slza ukápla. Přišla jsem totiž také o svého milovaného pejska.
Olga Gálová
22.11.2012 21:11
Dnes budu krásně spát. Moc krásně napsáno. Dlouho jsem tu nebyla. Dnes jen tak náhodou jsem se chtěla podívat jestli něco píšeš. Prostě krása. Dík.
Alena Vávrová
11.7.2012 08:42
Jé, to jsem si početla! Měla jsem po dlouhé době pohádku na dobrou noc :-). Máte 1***!
Zuzana Pivcová
11.7.2012 08:15
Souhlas. Já když čtu o zvířátkách, jsem z toho vždycky vedle. Ne každý ale má tak výborný postřeh jako Vy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA