Psí život
FOTO: autorka

Psí život

10. 7. 2012
domácí mazlíčci
Hodnocení:
(4.4 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Pivcová
Zůstal Váš Kelli sám, nebo už má jiného psího kamaráda? Od našich koček i od sousedových psů vím, že je jim ve dvou, a u nás i ve třech, dobře - navzdory tomu, že se občas nepohodnou. Když jdu s jedním na veterinu, vidím, jak při návratu ho ti dva, co zůstali doma, vítají.
Eva Mužíková
Libuško, tak jsem si udělala díky Vašemu povídání krásnou chvilku po nedělním obědě. Je to jako pohádka napsaná podle skutečnosti, moc hezky se čte. Kdo má zvířátka, určitě jej Věše historky potěšily. Kdyby jste měla zájem, najděte si www.jaabertik1.webnode.cz - to jsou naše webovky, určitě by jste se také potěšila..... Pohlazení pro čumáčka , těším se na další povídání...
Anna Potůčková
Krásné, dojemné a dlouhé. O zvířátkách čtu moc ráda, neboť je miluji. Na další Vaše články se budu těšit
Alena Várošová
Krásná úvodní fotečka,ale pohádka dlouhá.Už nemám malé děti,omlouvám se,ale článek je tak na knihu.Na můj vkus příliš dlouhý.Zkuste jej podruhé trochu zkrátit a určitě budete mít víc ohlasů.
Hana Šimková
Je to velmi dojemné a krásné. Hezky se to četlo a i slza ukápla. Přišla jsem totiž také o svého milovaného pejska.
Olga Gálová
Dnes budu krásně spát. Moc krásně napsáno. Dlouho jsem tu nebyla. Dnes jen tak náhodou jsem se chtěla podívat jestli něco píšeš. Prostě krása. Dík.
Libuše Kozáková
Mnohokrát děkui za hezké komentáře.
Alena Vávrová
Jé, to jsem si početla! Měla jsem po dlouhé době pohádku na dobrou noc :-). Máte 1***!
Zuzana Pivcová
Souhlas. Já když čtu o zvířátkách, jsem z toho vždycky vedle. Ne každý ale má tak výborný postřeh jako Vy.
Nina Šachová
Moc krásně napsané.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%