Slunce útočí
12. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
14.8.2015 08:15
Moc pěkný článek, já když občas v létě zapršelo se mračila a přála si aby celé léto jen svítilo sluníčko.Dnes vidím jak to bylo pošetilé.Bez vody není života a déšť patří k životu.Věřím, že brzy se ho dočkáme všichni.
Libuše Křapová
13.8.2015 13:34
Hani, velice pravdivé a úsměvně napsané. Dnes jsem si dala taky na profil článek ovlivněný tímhle létem, protože jsi byla první , nečekám, že by byl uveřejněný brzy pokud vůbec. Taky proč uveřejňovat podobná témata. To jen jako zajímavost pro ty, co by si ho rádi přečetli. Pěkný den všem přeji :-)))
Olga Štolbová
13.8.2015 09:54
Hani neboj, na konec světa to nevypadá a ono zas bude líp. Příroda se umí vyrovnat se vším a my to přece umíme také. A sluníčku večer zamávej, ať zítra zase vyjde, bez něj by bylo zle. A nalož se na chvíli do vany, hned Ti bude líp...*****
Soňa Prachfeldová
12.8.2015 20:33
To jsme my lidé, když jsme zdraví, berem to jak samozřejmost, když je počasí tak akorát, berem to jako samozřejmost, když to není jak chceme , nadáváme. Ano už budeme hodní - na jak dlouho? Hanko přeji Vám snesitelné teplo, ať se slavnosti vydaří !
Alena Várošová
12.8.2015 20:21
Po dlouhé době u nás spadlo pár kapek a bouřilo.Akorát mi vítr to shodil velký květináč s ibiškem a rozbil se na půl.I tak díky za pár kapek deště.
Pěkně popsaný článek o útočním slunci i když bez vody,světla,slunce by zahynula veškerá vegetace.Už toho slunce bylo moc a těch tropických veder taktéž.Každý čeká na ochlazení.
Jana Šenbergerová
12.8.2015 19:57
U nás stále ještě prší a také bouří. Teploměr ukazuje krásných 22. Dnes by se tu mohlo dobře spát. Souhlasím se Zuzanou. Bědujeme nad suchem a horkem, místo abychom děkovali za déšť. Díky, díky, díky! Přeji všem, ať u vás také zaprší. Ve městech musí být hrozně, když i u nás bylo až do večera k zalknutí.
Hana Rypáčková
12.8.2015 19:48
Hani, já tak toužím po dešti ...Ochutnala jsem z pouti bonbonky fialky /my ale na pouti nebyi.Úplně si to dovedu představit.
Zuzana Pivcová
12.8.2015 19:28
V Praze je zase úplně vymydleno, venku za oknem ve stínu v tuto chvíli 30, v obýváčku na východ 31. Nejsi v tom, Haničko, sama. Měli bychom si asi společně vytvořit nějakou představu pro nás příjemného a snesitelného počasí. Když na to budeme co nejvíc lidí intenzivně myslet, snad to zapůsobí, co říkáš, Jani?
Naděžda Špásová
12.8.2015 19:10
Hezký napsané. Taky si říkám, že je to trest za naše zacházení s přírodou. Je mi taky líto vysychajících řek a potoků a spálené trávy. Snad bude líp.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA