
Marmeláda z černého rybízu za studena
10. 7. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
21.7.2015 17:02
Moje babička to takhle dělávala z rybízu, malin a lesních jahod, ale říkala tomu rosol. Třela ovocnou šťávu s cukrem v míse dřevěným trdlem.
Zdenka Jírová
8.4.2015 23:40
To musí být dobrota, jen z četby jsem měla plnou pusu slin. Mívala jsem keře černého rybízu na zahradě a výborná byla šťáva za studena, ta se ale musela dát do ledničky, ale dlouho tam stejně nevydržel.
Magdalena Drbalová
19.5.2014 10:53
Paráda, nevíte zda to bez vaření funguje i na červený rybíz, nebo jiné ovoce?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA