Můj tip na výlet: Krnov

Můj tip na výlet: Krnov

11. 8. 2015
cestování naše tipy výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Bezvadně podaný tip na výlet, co toho člověk neviděl a nevěděl, je pravda, že spousta měst a vesniček prokoukla z šedi a ruin. Fotky přibližují krásu města.
Ladislav Vesecký
Dobrý den paní Šenbergerová, vidím , že se moje fota na vernisáži líbila. Vidím u některých svůj "fotopodpis". Fota jsou pěkná i článek. Krnov je moc pěkný. Blahopřeji.
Olga Štolbová
Jani, moc, moc pěkné povídání i fotky, díky... Jen ještě dodávám, že Tvůj Pavel získal v mých očích svatozář, všechny ty schody, na které jsi ho přemluvila, svědčí o jeho obrovské lásce k Tobě. A fotí úžasně, posílám i jemu pozdrav a poděkování. *****
Dana Kolářová
Děkuji za zajímavé přiblížení města, které neznám doplněné hezkými fotkami.
Jana Šenbergerová
Vando, v tom případě radím navštívit městské informační centrum a vyžádat si mnou zmiňovanou brožurku o Krnově. Usnadní rozhodování kam dřív. Můj výčet zajímavostí není zdaleka úplný. Pro milovníky přírody jsou tam hezké parky a naučné stezky do okolí města. Určitě by si tu přišli na své i technicky založení návštěvníci. Pro nás, kteří máme rádi od všeho trochu, jeden den rozhodně nestačil.
VANDA Blaškovič
Jano, Krnov byla pro mne španělská vesnice...to je tam tak krásně? Přesvědčila jsi mne, ráda zavítám. Krásná fota, pro mne zejména ty schody.. Děkuji. Ahoj!
Hana Práglová
Jani,krásné přiblížení Krnova.My tam byli loni na zájezdě,dojeli jsme i na Cvilín .Čtyři roky jsem do krnova jezdila na třídní schůzky,když dcerka študovala na SPgŠ.Krnov je moc pěkné městečko,stejně,jako tvé parádní průvodcovství!!!
Alena Vávrová
Je to opravdu pěkné město - navíc v Tvém podání doplněném krásnými fotkami. A těch pěkných míst k navštívení. Kdysi dávno jsme tam mířili na nějaký dechovkový festival, ale pak jsme skončili v Opočně a dále již nejeli. Bylo vedro jako teď a zlobilo nás auto.
Hana Rypáčková
Ráda jsem se s tebou prošla Krnovem a okolím.Neznám....Už to ale nestihnu, naše země není tak malá...
Zdenka Jírová
Krnov si pamatuji jako nezajímavé městečko, mně známé jen výrobou stuh různých galanterních drobností. Ani bych ho dne s nepoznala, Váš výklad byl vyčerpávající, město rozkvetlo jako růže. Fotky máte krásné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%