Můj tip na výlet: Krnov
11. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
12.8.2015 18:53
Bezvadně podaný tip na výlet, co toho člověk neviděl a nevěděl, je pravda, že spousta měst a vesniček prokoukla z šedi a ruin. Fotky přibližují krásu města.
Ladislav Vesecký
12.8.2015 14:01
Dobrý den paní Šenbergerová, vidím , že se moje fota na vernisáži líbila. Vidím u některých svůj "fotopodpis". Fota jsou pěkná i článek. Krnov je moc pěkný. Blahopřeji.
Olga Štolbová
12.8.2015 10:04
Jani, moc, moc pěkné povídání i fotky, díky... Jen ještě dodávám, že Tvůj Pavel získal v mých očích svatozář, všechny ty schody, na které jsi ho přemluvila, svědčí o jeho obrovské lásce k Tobě. A fotí úžasně, posílám i jemu pozdrav a poděkování. *****
Dana Kolářová
12.8.2015 08:52
Děkuji za zajímavé přiblížení města, které neznám doplněné hezkými fotkami.
Jana Šenbergerová
12.8.2015 08:04
Vando, v tom případě radím navštívit městské informační centrum a vyžádat si mnou zmiňovanou brožurku o Krnově. Usnadní rozhodování kam dřív. Můj výčet zajímavostí není zdaleka úplný. Pro milovníky přírody jsou tam hezké parky a naučné stezky do okolí města. Určitě by si tu přišli na své i technicky založení návštěvníci. Pro nás, kteří máme rádi od všeho trochu, jeden den rozhodně nestačil.
VANDA Blaškovič
12.8.2015 07:47
Jano, Krnov byla pro mne španělská vesnice...to je tam tak krásně? Přesvědčila jsi mne, ráda zavítám. Krásná fota, pro mne zejména ty schody.. Děkuji. Ahoj!
Hana Práglová
11.8.2015 22:00
Jani,krásné přiblížení Krnova.My tam byli loni na zájezdě,dojeli jsme i na Cvilín .Čtyři roky jsem do krnova jezdila na třídní schůzky,když dcerka študovala na SPgŠ.Krnov je moc pěkné městečko,stejně,jako tvé parádní průvodcovství!!!
Alena Vávrová
11.8.2015 21:56
Je to opravdu pěkné město - navíc v Tvém podání doplněném krásnými fotkami. A těch pěkných míst k navštívení. Kdysi dávno jsme tam mířili na nějaký dechovkový festival, ale pak jsme skončili v Opočně a dále již nejeli. Bylo vedro jako teď a zlobilo nás auto.
Hana Rypáčková
11.8.2015 21:53
Ráda jsem se s tebou prošla Krnovem a okolím.Neznám....Už to ale nestihnu, naše země není tak malá...
Zdenka Jírová
11.8.2015 19:45
Krnov si pamatuji jako nezajímavé městečko, mně známé jen výrobou stuh různých galanterních drobností. Ani bych ho dne s nepoznala, Váš výklad byl vyčerpávající, město rozkvetlo jako růže. Fotky máte krásné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA