Snívám
a moje sny
se pod řasami chvějí,
snívám
sen skutečný
a příběh o naději.
Hladím
žár ukrytý
a dech se v hrdle úží,
hladím
své pocity
jak sametovou kůži.
Nespím
a napětí
si cestu ke mně krátí,
nespím
a objetí
se zpátky nenavrátí.
Žiji
tvé myšlenky,
když nad tebou se skláním,
žiji
noc milenky,
co zmizí se svítáním.
![Co zmizí se svítáním](/images/bush-86291_640_201508160639291.jpg)
Co zmizí se svítáním
16. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
17.8.2015 10:20
Zuzko, superlativy na Tvé básně jsou z mé strany vyčerpány. Ztotožňuji se s Jiřím. Pozdrav sestře a jihu Čech.
Dagmar Bartušková
17.8.2015 10:19
Zuzko, mé superlativy na Tvé básně jsou z mé strany vyčerpány. Ztotožňuji se s Jiřím. Pozdrav sestře a jihu Čech.
Libuše Křapová
16.8.2015 17:30
Ano, prostě nelze nalézat stále nová slova, která potvrzují dokonalost. Zuzko, nádhera, jako vždy
Jiří Libánský
16.8.2015 10:58
Kdo čte Tvé básně, ten brzy v jejich dokonalosti přestane vidět cokoliv překvapujícího.
Jana Šenbergerová
16.8.2015 09:54
Zuzko, dnes jsem plně pochopila, v čem tví dokonalost tvých veršů; každá z nás je může přijmout za své, i když žijeme různé životy.
Jarmila Komberec Jakubcová
16.8.2015 08:05
Děkuji za krásnou báseň - Vaše básně paní Zuzanko vždy náš portál rozjasní a jsou jako vzácné perly v náhrdelníku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 6. týden
Tento týden bude vědomostní kvíz na téma "Názvy států". Tak schválně, jak na tom jste v zeměpise?
AKTUÁLNÍ ANKETA