Můj tip na dovolenou:
Podpatek jménem Apúlie

Můj tip na dovolenou:
Podpatek jménem Apúlie

15. 8. 2015
cestování dovolená Itálie naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Tohle je přestě typ reportážá z našich cest, které mám ráda. Je v nich prostě něco navíc, co si nepřečteme v katalogu CK, různé ty postřehy, které nám mohou usnadnit rozhodování o tom, kam se vypravit. Díky, moc se mi líbí.
Hana Rypáčková
Dala bych si Podpatek, ale už se bojím, i vidět Neapol a zemřít- je opravdu nebezpečná---kamarádku okradli a to se tam pohybují policisté na každém kroku, mohli ji uškrtit, jak z ní rvali řetízek.Je mi to dost líto.
Jana Šenbergerová
Každý přečtený článek či komentář mě obohatí, každý rozšíří mé obzory, ať si o nich myslím, co chci. Takže není co řešit. Jsem ráda, že jsme tu různí. Máme různé vlastnosti. Možná někdo závidí a jiný se rád pochlubí. No a co? Nic lidského mi, naštěstí, není cizí. To bych tu nemohla být. Tak pišme, čtěme a spolu se radujme ze života se vším všudy.
Ladislav Vesecký
Apúlie, moc krásné místo i fota. My jezdíme kousek naproti do Kalábrie. Jih Itálie je nádherný.
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Vando, dík já zatím cestu okolo světa nechystám, 7.září letím na naše židovské oslavy Nového roku a pak sukot.Oba svátky jsou největší z celého roku.Jako partačku bych tě určitě brala kamkoliv.Určitě bychom to zvládly.
VANDA Blaškovič
Jarmilko. Těší mne! Krásně nejenom píšeš o cestování. Co takhle dát si cestu kolem světa? Máš parťačku?...:)) Ahoj.
Elena Valeriánová
Moc se mi povídání líbilo, cestování je mým velkým koníčkem a Váš článek by mě lehce zlákal. Ano i u nás jsou krásná a zajímavá místa, ale nezlobte se, paní Květo, Vaše poznámka o chlubení se mi zdá trochu nemístná.
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Vando, ano jsem v černém tričku a jinak chci ještě napsat pár "Střípků z krásného Chorvatska". Pro Květu jen malá poznámka - nechlubím se cestováním a je každého věc kam si zajede a já zájezd nikomu nevnucuji.Napsala jsem článek jako zajímavost a koho to zajímá si to přečte a koho ne přečte jiné.Já jsem hnutí skautů nikdy nezpochybňovala a nikdy se k němu ani nevyjadřovala.Napiš Květo o hnutí článek a já si ho ráda přečtu..
Květoslava HOUDKOVÁ
Jano Š. - souhlasím s Tvým příspěvkem. ČR má tolik krás - přesto, že jsem za život hodně projela, nelze vše stihnout. Lidi jezdí bůhvíkam do zahraničí - hodně vidí a hodně se i chlubí. A přitom nevědí, co mají "za barákem" - buď je jim to jedno a nebo považují za "podřadné". Mnoho inspirace jistě dá nová vědomostní soutěž v TV - tu budu pilně sledovat (zaznamenám si, co znám a co ne. Budou to další tipy na výlety, nejen pro mne, ale zejm. pro starší vnoučata, kteří jsou již vedoucími skupin Skautů. A oni to pak určitě předají i dalším 2ma mladším. V našem městě mají Skauti velkou zásluhu na tom, že z dětí rostou řádní lidé. Hlavním vedoucím (jsou to už staří manželé) jsem neváhala osobně poděkovat!
Jana Šenbergerová
Ráda si přečtu taková pěkná pojednání o světě, ale cestovatelskou horečku ve mně nevzbuzují. Čím jsem letitější, tím víc mě láká objevovat krásy naší vlasti, dokud ještě naší je. I když je naším domovem celá Země, přece jen jsou na ní místa, která jsou mi milejší než jiná.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%