Módní rady, které překvapí
16. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
16.8.2015 11:17
Přílišná péče o svůj zevnějšek unaví, bere svobodu a spokojenost. Blbý názor, ale můj.
Alena Várošová
16.8.2015 11:00
Zdravm a moc děkuji za rady od paní Hofmanové.Jak píše,tak to přesně je v mnoha případech.
Nepotřebuji kamarádku,aby mi řekla,co mi sluší a co ne i když pro mnoho žen je tato rada drahá a důležitá.Nechodím na kosmetiku,ke kadeřnici a pedikůru jedenkrát za rok.ani na masáže.Mám dosti pohybu doma,používám levnější krémy a i když bych řekla,že jsem na sebe macecha,tak ve svém věku vypadám,jak vypadám.Oblečení mám taky hodně,akorát nedokážu se přinutit něco vyhodit.Dám to do sklepa a když něco kombinuji,vím kam mám jít a vždy tam něco najdu.S Beatou Rajsou jsem se setkala osobně v Luhačovicích asi před 4 lety,kde se mnou prohodila pár slov,měla tam módní přehlídku.Sama jsem si od ní koupila kvalitní černé sáčko ve výprodeji. .Dámy na fotkách se mi líbí i když paní na titulní straně s tím líčením to přehnala.Připomíná mi Krasomilu z Pyšné princezny ze mlýna.
Vrásky a čas nezastavíme,jak to píše paní Jarmila,máme to napsáno v OP.Hlavně že ještě vypadáme dobře cítíme se skvěle a zdravíčko nám slouží
Jarmila Komberec Jakubcová
16.8.2015 08:12
S kamarádkami každý rok na jaře provádíme tzv.revizi šatníku.Vše co rok nenosím nekompromisně vyřadíme a dáme do kontejnerů na Charitu.Šatník doplňuji jen kvalitními kousky oblečení, které lze vhodně kombinovat.Chodím pravidelně už 30 let na kosmetické ošetření, různé masáže a používám pouze kosmetiku pro zralý věk.Vrásky sice nezastavím, ale mám pocit, že dělám všechno abych byla i v mém věku upravená.Protože pracuji a jezdím pořád autem oblečení k tomu mám přizpůsobené.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA