Můj tip na dovolenou:
Málaga není jenom víno
22. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
24.8.2015 20:00
Milé holky,kamarádky,děkuji za vaše pěkné a milé komentáře.Je příjemné si někdy připadat jinak než každodenně a horké léto v cizích krajích k tomu přímo vybízí.Pokračování by ještě měla být,dokonce ne jedno.Ale jak už jsem tady několikrát řekla,nedostává se mi času.O to více je zážitků.Přeji vám nadále krásné letní dny.mm
Jarmila Komberec Jakubcová
24.8.2015 07:43
Krásné vyprávění i krásné fotky - Španělsko je nádherná zem.
Jana Šenbergerová
22.8.2015 19:43
"Plují lodi do Triany, plují lodi do Malagy, plují lodi na vše strany a nenese mne žádná z nich." Když jsem tu písničku v dětství poslouchávala před a po skončení relace městského rozhlasu, vyvolávala u mě spoustu různých představ. Tehdy jsem nevěděla nic ani o Španělsku, ani o víně. Zatímco jsem během dospělosti nejedno víno osobně ochutnala, Španělsko je pro mě stále "španělskou vesnicí". Proto díky za přiblížení, i když jen skrze slova a obrázky. Té španělské krásce to ale sluší...
Alena Tollarová
22.8.2015 13:22
Krásko s vějířem, čekala jsem na pokračování Tvého španělského vyprávění, až jsem se dočkala. Je vidět, že sis to užívala a moc Ti to sluší. Díky :) at
Alena Várošová
22.8.2015 12:55
Také se přidávám k Vandě,krásně popsaný článek a procházka Málagou,děkuji a abych nezapomněla moc Vám to tam sluší,opravdu.
VANDA Blaškovič
22.8.2015 10:01
Magdaléno, ahoj. Příjemné provedení Malagou. Byli jste v Picassově muzeu? Nedá se vše stihnout ani popsat. Vzniklo velkorysostí vnuka malíře, který daroval muzeu spoustu obrazů svého dědy. Picasso se v Malaze narodil. Těch muzeí a galerií je všude tolik, že se mi začínají trochu plést. Moc Ti to na fotkách sluší! Dýchla na mne z fotek letní províněná atmosféra, vílo...:)) jen tak dále...dík.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA