Můj tip na výlet: Zkusíte
tam se mnou vystoupat?
29. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
29.8.2015 22:36
Všechny podobné akce vítám, i když já se jich už asi nikdy nebudu moci zúčastnit, protože se rozšiřuje všeobecné povědomí o přírodě, životě zvířat a poučení, jak se mají lidé k přírodě chovat. Je někdy až trestuhodné, jak málo o ní někteří lidé vědí.Zejména mládež.
Hana Rypáčková
29.8.2015 12:25
Ano, byla jsem tam, je to v okruhu mého bydliště a znám vývoj Přírodovědného muzea.Týn tím, že je vlastně bratr Temelína , jede.Divadlo, galerie, sport,.Je to proto, že dává ze svým výdělků daň.můj muž tam byl na turnaji stolního tenisu, jen tak si zahrát s přáteli bez nároku na vítězství ve svém věku.A přivezl košík skvělých cen- pro nejstaršího účastníka.Syn chvíli po studiu pracoval v elektrárně a tak jsem tam trochu nakoukla pod pokličku.Dlouho tam nevydržel, ale má stále přátele, kteří tam spokojeně žijí a pracují.Příroda tam je hezká.
Olga Štolbová
29.8.2015 10:24
Přiznávám, že výstavy a muzea opravdu nemusím, já raději hory, lesy, vody a dokonce i hrady a zámky jen z venku. Nejen Ty, Zuzko, ale i ostatní psavci, jste mě poučili, že vlastně přicházím o moc. Nevím, jestli se do Týna někdy dostanu, ale jsem moc ráda, že jsem poznala i tenhle pěkný kout.
Alena Tollarová
29.8.2015 09:04
Ani já jsem v Týně nad Vltavou nikdy nebyla a není to tak daleko. Zuzko, to je další výzva ...
Elena Valeriánová
29.8.2015 08:10
Ráda bych, Zuzko, navštívila Týn nad Vltavou, ale nevím, nevím. Je toho tolik, co bych chtěla ještě vidět. A tak Ti děkuji za prohlídku alespoň v Tvém článku.
Jana Šenbergerová
25.8.2015 10:20
Do Týna se asi nikdy nedostanu, o to víc mě těší, že o něm díky tobě alespoň něco vím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA