Můj tip na výlet: Rejvíz
4. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
4.9.2015 09:11
Mám radost, že se navzájem můžeme potěšit pohledy na místa, která jsou našemu bydlišti poněkud vzdálená. A tak vy na Moravě s námi můžete pobýt třeba na Řípu a my tady zase na Rejvízu. Moc se mi líbí výzdoba kostelíka, chaloupky, kořeny stromu .... a vůbec, nejradši bych hned vyrazila. :)
Zuzana Pivcová
4.9.2015 08:23
Potěšila jsi mě hezkým a srdečným vyprávěním. Odráží se v něm vaše dobrá nálada na výletě. To je fakt hezká krajina, mám ráda putování přírodou v kombinaci s nějakými staršími památkami a chalupami. A ráda jsem si Tě také jednou prohlédla na fotce coby výletnici. :-)
Elena Valeriánová
4.9.2015 08:19
Zapomněla jsem pochválit fotky. To červené autíčko vypadá jako naše. Nemáš tam někde SPZ?
Elena Valeriánová
4.9.2015 08:15
Milá Jano, Rejvíz patří k těm místům, které si vnímavý člověk musí zamilovat. A já k těm lidem, jimž se zapsal do srdce svou podmanivou tichou, trochu ospalou krásou patřím. Hledám a nacházím zde vždycky uklidnění a souznění s přírodou. Povedlo se Ti krásně přiblížit toto nádherné jesenické místo se vším všudy. Všem návštěvu Rejvízu doporučuji. Mám ho ráda hlavně na jaře a na podzim a ten nás právě čeká.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA