Lázně Libverda 2015

Lázně Libverda 2015

7. 9. 2015
cestování Můj příběh
Hodnocení:
(4 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Lázně Libverda jsou pro mne srdečním místem. Mám je moc ráda. Prvně jsem tam byla na láz. pobytu přes pojišťovnu v roce 2006. pak jsem tam až do roku 2010 jezdila vždy na krátkodobý pobyt, který jsem si sama platila. Vždycky se mi tam moc líbilo, s ubytováním a stravou jsem byla spokojena. V létě 2010, kdy tam byly velké povodně, jsem se vedle v Hejnicích vdávala, ale jinak jsme s manželem strávili týden právě v Libverdě. Pro mne dobré místo v naší republice.
Jiří Hradecký
Tak jsem se znechucením dočetl tento článek. Do lázní Libverda jezdím na léčení a rozhodně s autorovým pohledem na toto místo nesouhlasím. Žádný klášter a náměstí jsem ani po dlouhém hledání v Libverdě nenašel. V hospodě " U zeleného stromu" se opravdu výborně vaří a hosté se i dobře baví, žádné nemluvné lidi jsem nepozoroval. Chápu, že autor chce mít článek zajímavý a používá nadsázku, ale měla by být přiměřená. V čem s autorem souhlasím je stav silnic od Raspenavy, které jsou již několik let v opravě. Pro příjemný pobyt doporučuji měsíc květen či červen, kdy kvetou v lázeňském parku všemi možnými barvami zdejší rododendrony a místní rarita - strom liliovník tulipánokvětý.
Hana Rypáčková
Když si přečtu tento pohled na svět, mám dojem, že žiji v jiném světě.
Zdenka Jírová
Byla jsem v lázních Libverda před 8 lety.Nebyly tam opravdu nijak propracované služby pro lázeňské hosty, ale byla jsem ubytovaná v moderním víceposchoďovém penzionu za velmi pěkných podmínek - pokoj byl moc hezký i vybavený. O penzionu pro "přestárlé" nic nevím, patrně to je nějaký nový výdobytek.V provozu byla jen jedna restaurace s tancem a jedna maličká cukrárna. Jinak se pro vše muselo jezdit / nebo ti zdatnější chodili/ do Hejnic.Byly tam krásné vycházky po okolí, navštívila jsem Obří sud.Ale i přes uvedené nedostatky na mne lázně tak drasticky nepůsobily. Vy si ale vždy vybíráte ty horší stránky svých cest. Jste rozený pesimista, já raději vidím ty lepší stránky.
Marie Magdalena Klosová
Vaše výlety,natož dovolené,jsou vždy plné neotřelých postřehů a neuvěřitelných zážitků.Ráda si je přečtu,ale dala bych přednost čtení na pokračování.Neunavilo by mě to.Zdravím mm
Miloš Nekvasil
Vážené ctitelky, ještě sem neumím fotky vložit. Propracovanější a s fotkami jsou na: http://www2.biomed.cas.cz/~nekvasil/ Adresu stačí okopírovat a vložit do vyhledávače. Poslední příběhy tu budou asi za měsíc. Dobré počtení a mnoho dlouhých čtenářských sil, přeje Miloš
Miloš Nekvasil
Vážené ctitelky, ještě sem neumím fotky vložit. Propracovanější a s fotkami jsou na: http://www2.biomed.cas.cz/~nekvasil/ Dobré počtení, Miloš
Alena Tollarová
SUPER! Sice s námahou, ale dočetla jsem až do konce. Jen mi, pane Nekvasile, prosím vysvětlete, proč nenosíte při sobě fotoparát? Vaše zážitková galerie by musela být úžasná, jen si představovat, to není ono.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%