Můj tip na výlet: Opárenské údolí
2. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
3.1.2016 18:19
milá Naděnko. Na váš nebo tvůj popud jsem si šel prohlédnout výlet do údolí. A připadal jsem si,že tam znovu jsem. Od Žernosek je to pohádková cestička podle potoka. Já přijel motoráčkem na zastávku a šlapal nahoru po celkem prudké,ale kouzelné stezce. Jsem tak trošku zatížený na hrady a zámky. A k hradům patří nádherné zříceninky. Stojí to tam posedět a tak trochu popustit představivost o dávých časechZ kopečka se šlo bezvadně. Zdáli pohled na hromovou horu Milešovku. No,tam bych nevylezl. Potom u mlýna pivko na občerstvení a ještě ten malý bufítek u rekreačního střediska. A ty obrázky jsou hezké. I tu vodu jsem slyšel bublat.
Zdenka Jírová
3.9.2015 00:36
Před několika lety jsme tam byli s vnučkou, ale jeli jsme z Teplic motoráčkem, bylo to také pěkné.
Naděžda Špásová
2.9.2015 18:29
Nepovažovala jsem za nutné dělat popisky k fotografiím. Byl to prostě výlet, ne poznávací turistika. Beru to jako tip na výlet a kdo to přijme, najde si veškeré informace na netu a půjde se jen tak projít krásnou přírodou. Nicméně děkuji za zhlédnutí.
Elena Valeriánová
2.9.2015 17:26
Určitě krásný a làkavý tip na výlet. Škoda, že nejsou konkrétně popsaná místa na fotkách.
Jana Šenbergerová
2.9.2015 14:13
Měla jsem to štěstí navštěvovat České středohoří s kamarádkou, která ho milovala a měla prochozené křížem krážem. Spoustu míst už spolu bohužel nenavštívíme, ale v Žernosekách jsme byly a pily tam výborné české víno, kolem Hazmburku jsme opravdu viděly zajíce a cestou na Milešovku jsem málem vypustila duši. Krásný kraj, který se mi zapsal nejen do paměti, ale i do srdce. Díky vám o něm vím zas o něco víc.
Zuzana Pivcová
2.9.2015 09:44
Je to hezká nabídka a fotky jsou takové bezprostřední, výletní. A nedávno při srazu motorkářů při tzv. spanilé jízdě jsem opět zaznamenala, jaké jsou v Ústeckém kraji kvalitní silnice.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA