Ilustrační foto: Pixabay
Vzpomínky na Řecko – Miluji Tě, Afrodité
12. 3. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
17.3.2022 11:04
Libore, v Řecku jsem byla jen dvakrát, a to na ostrově Zakynthos. Však jsem tady o něm i psala. Moc se mi tam líbilo. Moc nevěřím, že se tam nebo i jinam do Řecka vrátím, ale kdo ví?
Eva Mužíková
15.3.2022 22:16
Liborku, článek jsem objevila až dnes. Jsem ráda, že mi nezapadl. Krásné vyprávění a videa jako třešnička na dortu.
Marie Měchurová
15.3.2022 19:15
Libore, děkuju moc za krásný článek, fotky i videa. Řecko je neuvěřitelná země. Vzpominám na kláštery Meteory, na nádherné moře a
procházku kaňonem Vikos. Řeka Zorbu jsme před pár lety tančili jako předtančení na plese.
Marie Faldynová
15.3.2022 16:57
Díky za krásné vyprávění a znám dva manželské páry, které jsou také Řeckem nadšeni, jedni se tam léta vraceli na svůj oblíbený ostrov ke svým řeckým přátelům.
Helenka Vambleki
15.3.2022 06:30
Výborně!!! Byla jsem dvakrát a vždy nadšená z řecké modrobílé. A já za Řeckem nikam nemusím, mám ho doma :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
13.3.2022 00:15
Mám Řecko moc ráda, jejich úprava jídla je jedna z nejlepších co znám. Nejvíce se mi líbí ostrov Santorini a Kréta. V červenci letím na Rhodos. Mám už zakoupený zájezd, tak snad to vyjde.
Jan Zelenka
12.3.2022 21:58
Libore, pěkné. V Řecku jsem byl několikrát, jak na pevnině, tak na ostrovech. projeli jsme tam značnou část v půjčeném autě. Kupodivu jsem se tam domluvil kromě angličtiny i německy. Je to krásná země s milými lidmi.
Helena Přibilová
12.3.2022 21:17
Řecko jsem navštívila pouze jednou. Byla to jedna ze zemí, kterou jsme projížděli při naší okružní cestě Balkánem. Nejvíce mě okouzlily kláštery Meteora. Máme ještě mnoho cestovatelských plánů, ale do Řecka bych se chtěla ještě někdy vrátit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA