Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
16.9.2015 22:05
Moc a moc hezké Elen, jen tak dál....
Elena Valeriánová
16.9.2015 19:44
Libore, jsme na stejné vlně, tak to tykání je v pohodě. Jsem ráda za to, že Tě znám, alespoň přes íčko. Prostě mě to těší.
Libor Farský
12.9.2015 13:57
Elenko, moc krásnými slůvky umíš svoji lásku zalévat a přátelství rozdávat, děkuji. Probůh - nabídlas mi už někdy tykání? Já v tom mám takový zmatek! Ladislav Špaček by mi dal...
Dagmar Bartušková
6.9.2015 18:46
Paní Eleno, já si jí dodnes ráda zabroukám.
Elena Valeriánová
6.9.2015 18:40
Paní Dagmaro, tu písničku jsem milovala. A nebo miluji?!
Dagmar Bartušková
6.9.2015 12:12
Láska prý je jako moře, když se v bouří utiší, každý z nás je vážně přesvědčen, že on to vyřeší...
Láska prý - zpěv Peter Dvorský, Karel Černoch 1988
Jana Šenbergerová
6.9.2015 10:25
My všichni jsme "jen" zhmotněná láska o různé křehkosti a tvrdosti, a proto ji prožíváme, mluvíme o ní i píšeme tak stejně a přece různě. Ráda si o ní čtu a ještě raději ji prožívám. Obojí je dostupné všem, jen najít tu správnou míru, která netrápí, ale povznáší.
Marie Foltýnová
6.9.2015 09:38
Moc hezky jsi to Elen napsala.
Láska je cit,který se nedá ničím nahradit.znám veršík,který se mi vryl do paměti.
Lásky si važme jako dárku
a s léty dvakrát vroucněji.
Láska, to není vzdychat,hladit,
vodit se s lunou v aleji.
Příjde i nečas,bouře,tíseň,
pak skřehlé, kdo nás zahřeje.
Láska je jako něžná píseň
a píseň složit,těžké je.
tak to je láska a bez ní,je život smutný.
Jarmila Komberec Jakubcová
6.9.2015 07:57
Láska je jen slovo -
Zuzana Pivcová
5.9.2015 20:54
Někdy si říkám, že už bylo vše řečeno, a pak přijde Elena a ty pocity a city vyjádří zase úplně jinak, třeba ten obrat "vykřičená árie" se mi moc líbí, a vůbec, mám radost, že jsme tu ženy, které si i po téhle stránce rozumějí. A muži, kteří vědí, o co jde. :-))
Načíst starší příspěvky