Ztráty a nálezy v pražské ZOO
8. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
8.9.2015 15:17
Helo, skvěle jsi splnila mnou daný úkol, je to za 1*. :))) Fotky se povedly, vyzařuje z nás pohoda a posezení u pivka mluví samo o sobě. Viďte, holky, s pražákama je fajn!
Jaroslava Handlová
8.9.2015 14:26
KVĚTO, tak už víme důvod Tvého zmizení. To se občas stane - hlavně, že se Ti nepřihodilo nic závažnějšího.
DANUŠ, bylo to opět fajn setkání, také Tě pozdravuji.
HELENKO - opět povedeně zpracovaný raport - Ty jsi humorný nezmar a ještě k tomu rychlík! Jsem ráda, že jsem opět mohla u tohoto setkání být.
Dana Kolářová
8.9.2015 14:14
Ztráty a nálezy v ZOO dopadly ke spokojenosti všech i nás čtenářů. Děkuji za reportáž i fotografie a pozdravuji zúčastněné!
Květoslava HOUDKOVÁ
8.9.2015 14:02
Zdravím kamarádky, které jsem v ZOO musela opustit - moje dýchání nedovolilo zvládnout, co bych chtěla. Jsem ráda (i jako bývalá pražačka), že se vám v ZOO líbilo - já se tam ještě někdy, ale rozděleně -asi tak na 3x - podívám. Nashledanou 15. září v "Písečné bráně".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA