Můj tip na dovolenou:
Rozmarýnový ostrov Vis
11. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Hradecký
13.9.2015 10:12
Hezky popsaná dovolená, až to láká ostrov navštívit a přesvědčit se na vlastní oči. Díky!
Jana Šenbergerová
12.9.2015 15:20
Eleno, moje chyba. Tak jsem se soustředila na ten hrozen, že jsem zapomněla, že tam opravdu je i květ kapary, s tím souhlasím.
Elena Valeriánová
11.9.2015 21:54
Jiřko a Jano, teď jsme si trochu nerozuměly. Na fotce č. 16 je opravdu květ kapary trnité (škoda, že jsem to nevěděla tenkrát, určitě to mělo i plody), rostla na hřbitovní zdi. Na fotce č. 35 je hrozen bobulí s otázkou "Co to je?". Zatím, jsme to nezjistili.
Jana Šenbergerová
11.9.2015 21:31
Tak nevím, děvčata. Tváří se to jako hrozny, ale asi to nejsou hrozny a kapara trnitá nemá hroznovitá květenství. Hledám zcela marně na internetu, ale tomu se nic nepodobá.
Elena Valeriánová
11.9.2015 20:17
Pani Jiřinko děkuji, to jsem opravdu netušila. Vando, o Modré jeskyni jsem nepsala, protože jsem tam neplula. Nemohu na malou loďku - mám z toho úplně fóbii. Kdybych našla zájezd s ubytováním v Komiže, hned bych se tam vrátila. Nerada jezdím do stejného místa. Tak proto Komiža na opačné straně ostrova. Ale všem vřele doporučuji.
Hana Rypáčková
11.9.2015 19:57
Je to šťavnatý ostrov a fotky jsou velmi hezké. Je vidět, jak sis užívala přírody .
Zuzana Pivcová
11.9.2015 19:53
Pro mě je to kouzelný svět. A když se povede dovolená se vším všudy jako tady vám, tak je dlouho na co vzpomínat a vyprávění potěší i další lidi. Ne každý je ale tak všímavý věcí kolem sebe jako Ty, pokud vsadí třeba jen na hotel, pláž a koupání, je o mnohé ochuzen a může pak být snadno zklamán.
VANDA Blaškovič
11.9.2015 18:22
Eleno, předpokládám, že je to nějaký druh pitomého = divokého vína...ale nevím...Jinak bych se určitě zmínila na ostrově Biševo, 5 km od Komiži , o Modré jeskyni. To je nádhera! Dík za pěkný pobyt na Visu...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA