Kuk do OSN v New Yorku

Kuk do OSN v New Yorku

19. 9. 2015
cestování New York OSN
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Evo, jsem moc ráda, že jsi se k článku o OSN vrátila. V dnešní době je opravdu nezbytné se touto otázkou migrace i terorismu zabývat. Děkuji všem za krásné komentáře. Opravdu, psaní jsem nevysypala jen tak z rukávu. Článek byl pro mne těžký, ale psala jsem ho srdcem. Snad jste to tak i vnímali a věřím, že vše dobře dopadne ku prospěchu lidstva. Děkuji.
Eva Mužíková
Přečetla jsem článek až do konce, shlédla video a prohlédla fotky. Co dodat. Já bych se do takovéhoto tématu nepustila - nemám na to. Cítím se doma mezi svými rýmovačkami, o všem a o ničem. Tebe Vando opravdu obdivuji, přestože někteří rádoby kritici poukazují na to, že informace máš "okopírované" z dostupných zdrojů. Většinu čtenářů jsi přesvědčila jako již po několikáté - že umíš!!!!
Jana Šenbergerová
Tak nevím ... http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/66461/skandal-v-osn-saudska-arabie-bude-vest-radu-pro-lidska-prava.html
VANDA Blaškovič
Dle sdělení redakce byla paní Hana Blochová normálně registrována 12.12.1014. Očekáváme od paní H.Š. omluvu za mystifikaci slušných lidí na portálu i60 a hlásání bludů.
Redakce i60
Žádáme, aby se komentáře k článku vedly slušnou formou bez urážení druhých osob! Je to poslední naše varování!
VANDA Blaškovič
Ohražuji se proti tvrzení "bláznivé " paní Šorejs. Vážená redakce, vy máte přehled, je profil paní Hanky Bloch falešný a účelově založený? Prosím, vyjádřete se. Je to až nestoudné, co si ta dáma dovoluje vůči slušným lidem.Vím, je nešťastná, ale to ji neomlouvá.
Vladka Steinová
Paní Šorejsová, kdo Vy, prosím, jste ?Vše víte, všude jste byla,všemu rozumíte?Proč napadáte Vandu Blaškovič? Jaké k tomu máte důvody? Již se dále nedá číst, co Vy píšete zde, pod článkem i na chatu. Když se někdo ozve, pak vracíte protiúdery a to neprávem.Domnívala jsem se, bláhově,že jsme na I60 "jedna rodina", ale velmi jsem se zmýlila. Nevidím sice žádnou nesourodost u Vandina článku, ale nejsme zde profesionální spisovatelé. Všichni se nějak snažíme a čerpáme ze sebe pro ostatní jen to nejlepší.
VANDA Blaškovič
Je mi opravdu líto, ale paní H.Š. žije v nějakém bludu. Prosím redakci o zveřejnění, zdali je jméno Hany Bloch falešné a kdy byla registrována. Podle pí. H.š.byla registrována včera. Je mi H.Š.skutečně jí líto...co ji tak irituje????že je tak nesnášenlivá? Děkuji.
Hana Šorejsová
No comment. Paní Jakubcová, nenapsala jsem jedinou urážku ani žádná invektiva. Zato falešné jméno její příbuzné ve zkratce pobouřilo pár lidí. A že je článek nesourodý , to snad není urážení. Prosím neoslovujte mne !
Jarmila Komberec Jakubcová
Určeno pro paní Hanu Šorejsovou - prosím zanechte invektiv a osobních urážek paní Vandy Blaškovič za její velmi pěkný článek..Nevím co vás k tomu vede, ale pokud jste jen trochu inteligentní žena (za kterou se vydáváte) tak se podle toho prosím chovejte.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%