Středomořím (tentokrát) východním
8. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
9.10.2015 04:57
Vážený pane, jmenujete se Nekvasil, ale zřejmě na truc jménu ve Vás "kvasí" negativní postoj k ostatním lidem. Nebo je to vrozená samolibost.
Marie Magdalena Klosová
8.10.2015 19:24
Tak už to panu Nekvasilovi odpusťte!Je to přece jeho styl.A je nenapodobitelný,dokonce není ani nudný a rozhodně neotřelý.Fakt je ten,že je to pro jedno čtení dost dlouhé a fotky chybí,to je škoda.Možná,že "portréty" Vámi vzpomínaných figur by byly zajímavější než celé Středozemní moře,pane Nekvasile.mm
Elena Valeriánová
8.10.2015 17:15
Tak jsem si našla trochu času na přečtení tohoto předlouhého článku, ale nedočetla jsem. Nemám ráda tento "styl" humoru, pokud to teda humor nebyl, tak to nechápu. Připadá mi, že článek napsal velmi negativní člověk. Nečetlo se mi to dobře, každý jsme nějaký, nemusí nám sednout všichni kolem nás, to chápu. Souhlasím s Jarmilou Jakubcovou a nedej Bože mít takového spolucestujícího. Alenko, Ty jsi statečná žena. Pane Nekvasile, Vy jste se tak ponořil do pomlouvání ostatních ve své dokonalosti, že jste neudělal z takového výletu chďasů ani jednu fotku? Škoda. Možná bych Vám i odpustila tu zpupnost.
Alena Tollarová
8.10.2015 13:13
Nedočetla jsem, nedokážu to. Jsem tak vzrušená! Ač nejsem učitelka, zápasím s touhou popadnout červenou propisku. Zuzko, Zuzko, kde jsi se nám toulala? Ale jinak? Já bych teda s panem Milošem klidně jela, kdyby mě vzal.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.10.2015 12:32
Vážený pane Nekvasile, protož velmi ráda a i často cestuji obracím se na vás s prosbou: sdělte mi nebo všem ostatním kdy opět pojedete na nějaký zájezd abych se náhodou na něj nepřihlásila.Představa, že bych cestu trávila s člověkem jako jste vy by pro mně byla velmi smutná.Váš pohled na lidi okolo sebe a vaše nejapně hloupé poznámky by mi zkazili celou dovolenou. Lidé jako vy jsou neštěstím pro celý zájezd.Děkuji za pochopení.
Blanka Hlobilová
8.10.2015 08:02
Jako " chuďas " jste opět nezklamal. Další perla ! Už se těším na další !!!!!!!!!
Elena Valeriánová
7.10.2015 22:27
Tak to se budu muset vrátit, dnes už je pozdě na tak předlouhý článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA