
Čas bramborových natí
19. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
19.9.2015 22:51
Moje děti ještě tu báječnou vůni a chuť znají. Má vnoučata o ní nemají ani zdání. Kde vzít materiál a nedopustit se polního pychu? Jak to, že v Kauflandu vedle brambor neleží pytlíky s natí a možná rovnou i s přibalenými sirkami?
Zuzana Pivcová
19.9.2015 22:26
Dana a její klasika. To je opravdu umění, vtěsnat, tedy lépe řečeno, vložit portrét podzimu v celé jeho šíři do čtyř a půl řádků. :-)
Marie Foltýnová
19.9.2015 19:51
Je to jen padesát slov stručných a hezky napsaných.A ve mně to vyvolalo vzpomínku na dětství,kdy jsme na poli opékali brambory.Z ohýnku vycházel kouř a brambory jsme vyhrabovali z popela,černé,neslané,ale tu chuť si připomínám ještě dnes a ty černé pusy a ruce také.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA