Můj tip na dovolenou:
Paříž pro pokročilé
21. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
22.9.2015 22:53
Přátelé milí,děkuji za vaše uznání.Těší mě váš zájem.Dělá mi radost se podělit o zážitky a ještě sklidit pochvalu.Zuzčino hodnocení mě téměř "nadmulo pýchou":) Ale i ostatní jsou krásná.Jsem ráda,že se probudily vaše vzpomínky,nebo se vzbudila touha Paříž vidět na vlastní oči.Pro ty,kdo ji nenavštívili,bylo moje literární snažení alespoň ochutnávkou.Naďu ubezpečuji,že i já "miluju" Provence,o čemž jsou doklady ve třech dílech o Provence z minulého roku.A co se týče "pastisu",radím ochutnat,ale málokde ho mají.Nezaručuji,že bude všem chutnat.Ale za zkoušku stojí!Zvláště ta jeho proměna v mléčnou tekutinu po přidání vody,která je nezbytná,je zábavná.Tak ještě jednou "merci" a zase někdy v Paříži,či jinde "au revoir".mm
Jarmila Komberec Jakubcová
22.9.2015 08:25
Velmi pěkný článek, který mně láká opět znovu navštívit krásné město nad Seinou.Mám Paříž moc ráda ať na jaře nebo i v zimě. Naposledy jsem byla v Paříži na předvánoční zájezdu s prohlídkou a nemělo to chybu..
Zdenka Jírová
22.9.2015 00:42
Moc hezké vyprávění. Vždy jsem měl sen o návštěvě Paříže. Bohužel se mi nesplnil, tak jen s obdivem čtu hezké vyprávění o jejích krásách.
Marie Foltýnová
21.9.2015 21:14
Milá Magdalenko.V Paříži jsem nikdy nebyla,ale píšeš to tak poutavě,že mi připadá,jako bych tam byla s Vámi ,stála s Tebou ve frontě na Quasimoda a popíjela pastis.který jsem nikdy neochutnala.Ale zkusit se má všechno.
Eva Balúchová
21.9.2015 20:47
Marie,příští rok jedem s tebou a budeš nám dělat průvodkyni.Krásné povídání a hezké fotky,moc zdravím.
Marie Novotná
21.9.2015 19:35
Už je to moc dávno,co jsem se škrábala na EiffelovkuTaké nahlédnutí do Bouloňského lesíka mělo své kouzlo..Dneska už je to všechno jinak.Díky za krásné počtení.Ráda jsem si připoměla Paříž a zavzpomínala.
Naděžda Špásová
21.9.2015 19:19
Hezky napsané a hezké fotky. Paříž je určitě krásná, ale abych pravdu řekla, tak mě až zas tak moc neláká. Moje srdce je trochu níž, je to Jižní Francie a Provence. Tam bych snad i mohla žít. Byla jsem tam 2x a je to nezapomenutelné.
Libor Farský
21.9.2015 18:45
To je paráda, Magdalenko! O "pastisu" jsem nikdy neslyšel a musel jsem si vyhledat ve Wikipedii i anýz. Píše se tam toto: Anýz je neodolatelnou pochoutkou pro myši.
Ve středověku byl bedrník považován za účinný lék proti moru a též že uvolňuje darebné větry a zbavuje merzutosti.
Dana Kolářová
21.9.2015 17:42
Děkuji za procházku Paříží, ráda jsem si připomněla místa, která jsem viděla a prohlédla místa, která jsem nenavštívila. Moc hezká reportáž.
Lidmila Nejedlá
21.9.2015 16:02
M.Magdalenko, moc hezky jsi to napsala a já jsem si připomněla můj pobyt v Paříži před mnoha lety. S Tebou cestovat je paráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA