Můj tip na dovolenou:
Paříž pro pokročilé

Můj tip na dovolenou:
Paříž pro pokročilé

21. 9. 2015
cestování dovolená naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Přátelé milí,děkuji za vaše uznání.Těší mě váš zájem.Dělá mi radost se podělit o zážitky a ještě sklidit pochvalu.Zuzčino hodnocení mě téměř "nadmulo pýchou":) Ale i ostatní jsou krásná.Jsem ráda,že se probudily vaše vzpomínky,nebo se vzbudila touha Paříž vidět na vlastní oči.Pro ty,kdo ji nenavštívili,bylo moje literární snažení alespoň ochutnávkou.Naďu ubezpečuji,že i já "miluju" Provence,o čemž jsou doklady ve třech dílech o Provence z minulého roku.A co se týče "pastisu",radím ochutnat,ale málokde ho mají.Nezaručuji,že bude všem chutnat.Ale za zkoušku stojí!Zvláště ta jeho proměna v mléčnou tekutinu po přidání vody,která je nezbytná,je zábavná.Tak ještě jednou "merci" a zase někdy v Paříži,či jinde "au revoir".mm
Jarmila Komberec Jakubcová
Velmi pěkný článek, který mně láká opět znovu navštívit krásné město nad Seinou.Mám Paříž moc ráda ať na jaře nebo i v zimě. Naposledy jsem byla v Paříži na předvánoční zájezdu s prohlídkou a nemělo to chybu..
Zdenka Jírová
Moc hezké vyprávění. Vždy jsem měl sen o návštěvě Paříže. Bohužel se mi nesplnil, tak jen s obdivem čtu hezké vyprávění o jejích krásách.
Marie Foltýnová
Milá Magdalenko.V Paříži jsem nikdy nebyla,ale píšeš to tak poutavě,že mi připadá,jako bych tam byla s Vámi ,stála s Tebou ve frontě na Quasimoda a popíjela pastis.který jsem nikdy neochutnala.Ale zkusit se má všechno.
Eva Balúchová
Marie,příští rok jedem s tebou a budeš nám dělat průvodkyni.Krásné povídání a hezké fotky,moc zdravím.
Marie Novotná
Už je to moc dávno,co jsem se škrábala na EiffelovkuTaké nahlédnutí do Bouloňského lesíka mělo své kouzlo..Dneska už je to všechno jinak.Díky za krásné počtení.Ráda jsem si připoměla Paříž a zavzpomínala.
Naděžda Špásová
Hezky napsané a hezké fotky. Paříž je určitě krásná, ale abych pravdu řekla, tak mě až zas tak moc neláká. Moje srdce je trochu níž, je to Jižní Francie a Provence. Tam bych snad i mohla žít. Byla jsem tam 2x a je to nezapomenutelné.
Libor Farský
To je paráda, Magdalenko! O "pastisu" jsem nikdy neslyšel a musel jsem si vyhledat ve Wikipedii i anýz. Píše se tam toto: Anýz je neodolatelnou pochoutkou pro myši. Ve středověku byl bedrník považován za účinný lék proti moru a též že uvolňuje darebné větry a zbavuje merzutosti.
Dana Kolářová
Děkuji za procházku Paříží, ráda jsem si připomněla místa, která jsem viděla a prohlédla místa, která jsem nenavštívila. Moc hezká reportáž.
Lidmila Nejedlá
M.Magdalenko, moc hezky jsi to napsala a já jsem si připomněla můj pobyt v Paříži před mnoha lety. S Tebou cestovat je paráda.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%