Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Vladka Steinová
25.9.2015 15:48
Děkuji všem za dobrá slova, za recenze, moc si názorů a hřejivých slov od Vás všech vážím.Ještě jednou díky.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.9.2015 14:37
Milá Vladko, děkuji za krásná slova, nádherné verše.A ještě děkuji za to, že jsme přítelkyně.
Zuzana Pivcová
25.9.2015 07:53
Váš Sen je ve skutečnosti krásná a otevřená životní reminiscence s osobním krédem, které je nadčasové. Není snadné být vždy sama sebou. Někdy to v lidství kolem dost bolí. Přeji Vám hodně štěstí a hodně růžových snů.
Radek Otáhal
25.9.2015 06:05
silná emotivní báseň silné a něžné ženy
Eva Mužíková
24.9.2015 22:42
Vladko, moc a moc Tě chválím. Nejen slova, ale i styl. Díky, jen tak dál děvče.
Jana Šenbergerová
24.9.2015 21:14
Nadčasové verše, se kterými souzním. Kdo je sám sebou, musí ale počítat s tím, že často narazí na jiné, kteří jsou sami sebou zcela jiným způsobem.
Soňa Prachfeldová
24.9.2015 19:34
Krásné, něžné, plné osobní odvahy , Vladko ta se Ti povedla, to jsi Ty !
Vladka Steinová
24.9.2015 17:46
Milé kolegyně, moc Vám děkuji, je to moje 45. básnička. Slova a ideu jsem nosila dlouho v hlavě. Až to ze mně najednou muselo ven.Děkuji za krásná slova uznání, snad si to ani nezasloužím..Ale moc mě potěšilo, díky.
VANDA Blaškovič
24.9.2015 17:34
Ó, to je krásná báseň! Má v sobě minulost, přítomnost i budoucnost. Vnímám to tak, ať se člověku v životě stane cokoli, i zlého, nepřestaň věřit v lidi. Ať se stane cokoli, nikdy nezradím. Tak Tvoje vyznání vnímám já, Vladko. Opravdu výjimečně, lidské, niterné poselství. Jsem ráda, Vladko, že takové ženy, jako Ty, vůbec ještě existují v té dnešní, neklidné době. Děkuji.
Alena Várošová
24.9.2015 17:16
Moc pěkné,psané s citem a láskou paní Vlaďko.Jak růžově zní Vaše verše z Vašich úst.Děkuji.
Načíst starší příspěvky