Soňa Prachfeldová
26.9.2015 09:18
Těším se na teplé barvy podzimní, procházet se pod korunami stromů a ještě trochu slunce k tomu. Hezká podzimní.
Jarmila Peerová
25.9.2015 19:38
Ano,uz je tady,prisel nenapadne tak,jak vzdycky chodi,,,,,,,podzim dorazil se svou paletou teplych barev.Letos pro nasi radost a poteseni prinesl jeste Jitusko Tvoji milou a moc peknou basnicku.Povedla se,diky.
Vladka Steinová
24.9.2015 18:02
Jak peníz tiše položený slepci, jsi tady, ty můj podzime, jak peníz tiše položený slepci, jste tady vy dny mé........ všichni tyto verše známe. Krásně je přednášel pan Munzar v neděli ve svém odpol.programu na českém rozhlasu Dvojka.Ještě jsem si dovolila připsat tuto noticku.
Marie Novotná
24.9.2015 15:42
Ač nepoznán,je tu,
rozprostřel celou paletu,
do barev všech nahlédnout nám dal.
Ač nepozván,je tu,
a zbytečky krásných květů,
barevným listím vystřídal.
Jana Šenbergerová
24.9.2015 14:37
Byla jsem docela zvědavá, kdo se chopí podzimního tématu, a už je to tady. Moc hezky jsi podzim pojala, Jitko. Letos mám bohužel špatnou zkušenost s červeným burčákem, který tak pojmenovali asi proto, že s ním jeli kolem vinice.
Alena Várošová
24.9.2015 12:17
Jitko,taky pár mých slov,ať se neopakuji.Velmi krásná,působivá báseň,které zapadla do těchto dnů a nabíjí nás všechny sluncem,které někde tajemně vykukuje,burčák na stole v džbánu a všemi milovaný podzim klepe na dveře.
VANDA Blaškovič
24.9.2015 11:21
Podzime, podzime, nenos nám své deště.....Jitko, ten Tvůj podzim je ale nádherný! Takový hřejivý...
Alena Vávrová
24.9.2015 10:52
Velmi půvabné verše. Také mám ráda podzim a babí léto.
Hana Rypáčková
24.9.2015 08:32
Já doufám, že ještě chvíli potrvá, než se zase budeme brodit listím...Ale barevný podzim je krásný.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.9.2015 07:56
Báseň vystihuje barvy podzimu, moc pěkné a ladí s obrázkem.
Načíst starší příspěvky