Šachové doupě

Šachové doupě

3. 10. 2015
Můj příběh zábava
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Tak jsem se konečně pročetla až k vám a hezky jsem si početla. Celý den jsem žila v domnění, že jediný František, kterého znám, byl můj kmotr. Na vás jsem, Františku, docela zapomněla, a to mám denně na očích a v ruce vaši knížku. Málem za pět minut dvanáct tedy provolávám, ať žije František Mendlík a na i60ce se mu líbí.
František MENDLÍK
Zítra máme v Brně sraz Samozvaného přípravného výboru abiturientského setkání. Hlavním kritériem je umístění WC. nikoliv pod schody!
František MENDLÍK
Vážená paní Vladko. Humoristická povídka se dá napsat z jakéhokoliv prostředí. Je to jen úhel pohledu. Někdo se snaží rozesmát a směje se jen sám sobě, jinému stačí glosa v pravý čas. někdo nad svými trampotami šílí, jiný z nich vytvoří záležitost veskrze veselou. Takže i téma šachy může být k popukání.
František MENDLÍK
Díky za přízeň i gratulaci. Povídka je opět zcela pravdivá a zjevila se mi jako zajímavé téma. Je to až s podivem, že nemusím nic vymýšlet. Prostě příběhy se potulují kolem a stačí si jich povšimnout. Teď dokonce v novinách, kde mi povídky otiskují přesunuli seriál do sobotního čísla, které skoro nikdo neodbírá a nečte. Hodně povídek, ve kterých se občané poznali jsem se do pátečních hodně čtených novin poslat neodvážil.
Hana Šorejsová
Františku, k dnešním jmeninám hodně štěstí, zdraví, pohodu a dobrou náladu. Povídka opět mile napsaná, s Vaším smyslem pro humor. Díky a užijte si hezky dnešní jmeninový den ! Na zdraví !
Vladka Steinová
(Ne)čekaně pěkná povídka!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%