Můj tip na výlet:
Výšlap na Milešovku
29. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
15.9.2018 08:54
Jedu do Teplic a chystám se na Milešovku a ejhle! Hledám na google Soni výlet. Chceme jít z Milešova.. Asi tam už hospoda nebude otevřená???
Soňa Prachfeldová
2.10.2015 12:39
Jarko, to by bylo prima, nebo můžeme volit mírnější trasu a to na Lovoš a pak procházku opárenským údolím . Záleží na tom, kdo by ještě letos chtěl . absolvovat.
Jaroslava Handlová
2.10.2015 11:52
Soňo, já jsem stále ještě svůj letošní plánovaný výstup nevzdala. Znovu jsi mne navnadila. Z povedených snímků je vidět, že tam bylo krásně.
Ten 28. říjen by nebyl špatný - otázka bude, zda se také bude chtět sluníčku nás doprovázet? Zdá se, že Ála, Mirka, Vladka, Lidmila, já a snad i někdo další bychom na to měly chuť, že?
Soňa Prachfeldová
1.10.2015 08:41
Jani, vím, že v našich vzpomínkách člověk, kterého jsme měli rádi pořád žije a ten pocit mám, čím jsem starší, tím silnější.
Jana Šenbergerová
30.9.2015 21:20
Na Házmburku jsem byla, Lovoš znám jen z dohledu. Pro mě už to vždy budou místa vzpomínek na kamarádku, která už není.
Soňa Prachfeldová
30.9.2015 20:53
Alenko T. jsi mladice, od Černčic je to dobrý výšlap, o moc lepší než z Milešova, Naďo to se dá zvládnout, jsem tam často , v chatkách je teplíčko, občerstvení a dolů to jde samo:-) Alenko, máš pravdu, z blízkého okolí se dá krátkodobě naplánovat dle počasí, brnknout si, počasí se mění rychle, pro vzdálenější je to složitější, snad s ubytováním a ještě zvládnout Lovoš a popř. Házmburg a to už je asi dost :-)
Alena Tollarová
30.9.2015 20:04
Mirko, načatá jsem hodně a už taky hodně dlouho. Říp je procházka, Lovoš trochu těžší, ale Milešovka ...nevím, nevím, ale je to pro teď už otázka prestiže! Bohužel si myslím, že pro setkání i60 je to logisticky těžko zvládnutelné, protože to asi chce spíš si říct dneska je hezky, jdu. A neplánovat dlouho dopředu. Co Ty na to, Soňo?
Naděžda Špásová
30.9.2015 20:00
Soni, na Lovoši jsem náhodou před lety byla pracovně a nahoru pěšky. Měřili jsme turistům tlak od rána do odpoledne. Pršelo, byla zima a zpátky nás vezl starý gazík. Tak hroznej strach než jsme dojeli dolů jsem dlouho neměla. Tu Milešovku se pokusím dát.
Jana Šenbergerová
30.9.2015 17:56
Na Milešovce jsem byla s kamarádkou a jejím přítelem. Tehdy jsem prohlásila, Milešovka už nikdy, i když ten rozhled po kraji za tu námahu stál. Také jsme měly hezké počasí, i když pofukovalo, a žádné občerstvení nefungovalo. Pojedli jsme ze zásob. Nepamatuji si, kterou cestou jsme šli nahoru, ale odtamtud jsme došli až do Chabařovic. Bylo to krásné, ale náročné. Jsem ráda, žes mě tam s sebou vzala aspoň takto. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA