Utrpení v pražské dopravě
3. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Hlobilová
8.10.2015 08:05
Souhlasím s paní Zuzanou. Divím se, že to redakce vůbec otiskla ! Ten pán má tak negativní pohled na život, že bych nechtěla být v jeho blízkosti. Psychologický upír ! BRRRRR
Zuzana Pivcová
7.10.2015 14:19
Všechno se dá ještě pojmout jako silně nadsazený humor s cílem vyvolat polemiku, kterou se zřejmě bavíte, ale jsou témata, viz Mengele (píše se pouze s jedním l) a jeho pokusy na dětských vězních, s nimiž by se koketovat nemělo. To jste tedy překročil hranice vtipnosti hodně nevkusně.
Blanka Hlobilová
6.10.2015 11:50
Gratuluji pane Nekvasile! Vaše příspěvky jsou perlou na i60. / normální dopisovatelé jistě pochopili mou ironii /. Jen tak dál !!!!!!!!!!!
Dagmar Bartušková
5.10.2015 10:33
Ráda si přečtu jak pozitivní, tak negativní ohlasy komentářů jednotlivých článků. Vždyť by to byla nuda, číst jen chvalozpěvy. Takže, Miloši, věřím, že máte ještě ESA v rukávu, tak s nimi na papír. Doufám, že se nám hned v úvodu článku neudělá šoufl, jako tomu bylo nedávno, kdy jste psal o svém požití chlebíčku těsně před zubním vyšetřením, bez kartáčku, nebo nyní, s ledvinami v kalhotách, respektive v jejich kapse! Zdraví Naplavenina. :)
Hana Rypáčková
5.10.2015 08:56
Dobrá terapie- vypsat se z toho splínu. A vyjde to levněji...Například pátý odstavec už je velmi pozitivní...
Jarmila Komberec Jakubcová
5.10.2015 08:06
Vážený pane Nekvasile - váš článek je opravdu hloupý, nevím jaké ohlasy jste očekával a já vám dám dobrou radu - nebuďte tak zapšklý a negativní.Život s vámi asi je jedno velké peklo. Myslíte, že jste jako Pražák lepší člověk? Představte si, že taková Plzeň má MHD, to jste asi v šoku křupane?
Alena Tollarová
4.10.2015 23:00
Ale no tak! Dámy a pánové. Vždyť je evidentní už podle názvu článku, kdo je autorem. Já jsem ho proto ani nečetla, jen teď ze zvědavosti komentáře. A vidím, že autor už doprovází své články fotkami a to mě potěšilo. A pan Miloš si jistě dělá doma čárky, možná mu pomáhají i holoubci svýma nožičkama namočenýma do barvy :)))
Eva Mužíková
4.10.2015 21:26
Libuško, díky....Já se opravdu, na rozdíl od Jany Š . nebavím...tím končím, už sem nevkročím...nejsem typ, který startuje na první našlápnutí, ale tady bych to asi porušila..
Libuše Křapová
4.10.2015 21:08
Mně osobně tento způsob psaní taky nesedí. Souhlasím s Evou M, že pokud bude zřejmé hned u titulku článku, kdo je autorem, čtenost panu Nekvasilovi rozhodně klesne. Ale moc by mne zajímalo, kde se v něm ta nadřazenost vůči nepražákům bere. Co v něm vzbudilo přesvědčení, že on a jemu podobní jsou lepší, než zbytek světa?
Soňa Prachfeldová
4.10.2015 19:59
Pan Miloš nás prostě baví i provokuje, ale tak to v životě chodí. Musím říct, že já venkovanka se necítím dobře, když musím jít nějakým podchodem a že některé pražské kreatury ve mě vůbec nevzbuzují důvěru.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA