Utrpení v pražské dopravě

Utrpení v pražské dopravě

3. 10. 2015
Můj příběh Praha
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Hlobilová
Souhlasím s paní Zuzanou. Divím se, že to redakce vůbec otiskla ! Ten pán má tak negativní pohled na život, že bych nechtěla být v jeho blízkosti. Psychologický upír ! BRRRRR
Zuzana Pivcová
Všechno se dá ještě pojmout jako silně nadsazený humor s cílem vyvolat polemiku, kterou se zřejmě bavíte, ale jsou témata, viz Mengele (píše se pouze s jedním l) a jeho pokusy na dětských vězních, s nimiž by se koketovat nemělo. To jste tedy překročil hranice vtipnosti hodně nevkusně.
Blanka Hlobilová
Gratuluji pane Nekvasile! Vaše příspěvky jsou perlou na i60. / normální dopisovatelé jistě pochopili mou ironii /. Jen tak dál !!!!!!!!!!!
Dagmar Bartušková
Ráda si přečtu jak pozitivní, tak negativní ohlasy komentářů jednotlivých článků. Vždyť by to byla nuda, číst jen chvalozpěvy. Takže, Miloši, věřím, že máte ještě ESA v rukávu, tak s nimi na papír. Doufám, že se nám hned v úvodu článku neudělá šoufl, jako tomu bylo nedávno, kdy jste psal o svém požití chlebíčku těsně před zubním vyšetřením, bez kartáčku, nebo nyní, s ledvinami v kalhotách, respektive v jejich kapse! Zdraví Naplavenina. :)
Hana Rypáčková
Dobrá terapie- vypsat se z toho splínu. A vyjde to levněji...Například pátý odstavec už je velmi pozitivní...
Jarmila Komberec Jakubcová
Vážený pane Nekvasile - váš článek je opravdu hloupý, nevím jaké ohlasy jste očekával a já vám dám dobrou radu - nebuďte tak zapšklý a negativní.Život s vámi asi je jedno velké peklo. Myslíte, že jste jako Pražák lepší člověk? Představte si, že taková Plzeň má MHD, to jste asi v šoku křupane?
Alena Tollarová
Ale no tak! Dámy a pánové. Vždyť je evidentní už podle názvu článku, kdo je autorem. Já jsem ho proto ani nečetla, jen teď ze zvědavosti komentáře. A vidím, že autor už doprovází své články fotkami a to mě potěšilo. A pan Miloš si jistě dělá doma čárky, možná mu pomáhají i holoubci svýma nožičkama namočenýma do barvy :)))
Eva Mužíková
Libuško, díky....Já se opravdu, na rozdíl od Jany Š . nebavím...tím končím, už sem nevkročím...nejsem typ, který startuje na první našlápnutí, ale tady bych to asi porušila..
Libuše Křapová
Mně osobně tento způsob psaní taky nesedí. Souhlasím s Evou M, že pokud bude zřejmé hned u titulku článku, kdo je autorem, čtenost panu Nekvasilovi rozhodně klesne. Ale moc by mne zajímalo, kde se v něm ta nadřazenost vůči nepražákům bere. Co v něm vzbudilo přesvědčení, že on a jemu podobní jsou lepší, než zbytek světa?
Soňa Prachfeldová
Pan Miloš nás prostě baví i provokuje, ale tak to v životě chodí. Musím říct, že já venkovanka se necítím dobře, když musím jít nějakým podchodem a že některé pražské kreatury ve mě vůbec nevzbuzují důvěru.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%