Jak jsem chtěla být užitečná (I. část)
7. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
7.10.2015 20:07
V Plzni máme dobrovolnické centrum, kde lidé kteří chtějí být užiteční pomáhají třeba v hospicech, nemocným lidem a jinde kde je potřeba pomoci .Centrum TOTEM již funguje 13 let a věřím, že dobrovolnická centra jsou i v jiných místech republiky. Zkuste tam nabídnout své služby a určitě budete mít pocit užitečnosti.
Soňa Prachfeldová
7.10.2015 15:14
Je to napínavé, tuším, že všechno bude jinak. Vnitřní samota je opravdu depresivní, i když bude člověk velmi vytížený. Prostě ty chvilky takové jsou a budou. Znám od mé kamarádky.
Elena Valeriánová
7.10.2015 14:54
Hanko, pokud jste na přiložené fotce Vy osobně, tak máte velmi smutné oči. Plně Vás chápu, samota je docela těžká věc. Mám sousedku, která se cítí taky sama a neužitečná. Denně ji skočím alespoň pozdravit. Já mám aktivit hodně, a přece i na mě někdy padne splín. Doufám, že pokračování bude brzy. Přeji Vám vše dobré.
Lidmila Nejedlá
7.10.2015 14:26
Mám ráda napínavé příběhy, těším se na rozuzlení a představuji si, co všechno Vás, Hanko, čekalo.
Jana Šenbergerová
7.10.2015 13:26
Celý život jsem byla užitečná jiným, je na čase být užitečná sobě. Je toho tolik, co už zřejmě ani nestihnu. Těch cest, po nichž jsem ještě nikdy nešla i těch, po kterých bych se ještě ráda prošla. Těch lidí, které jsem ještě nepotkala, i těch, které bych ještě potkala ráda. A těch knih! Milá Hanko, je mi jasné, že tohle máme každý nastavené jinak, proto jsem moc zvědavá, jak dopadla vaše cesta za užitečností pro jiné.
Naděžda Špásová
7.10.2015 13:14
Pocit neužitečnosti a marnosti je nepříjemný a na optimismu nepřidá. Myslela jsem si, že vám ta paní s tím kufrem zdrhne. Ale zatím dobrý. Počkám si na pokračování.
Hana Rypáčková
7.10.2015 13:13
Pěkně nás napínáš. A hned s kufrem? Jsi odvaha ! Psí jízdenka na celý den stojí jen 20 Kč!
Zuzana Pivcová
7.10.2015 12:12
Myslím, Hani, že už teď v tom cítím nějaký průšvih, a vzhledem k tomu, že jsi s pejskem pěkně doma, asi jsi s grácií sobě vlastní vzala rychle zpátečku. Ale samozřejmě si to ráda přečtu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA