Egypt a moje plavba po Nilu
18. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
19.10.2015 08:40
V Egyptě jsem byla několikrát a to jak v Hurghadě, tak i v místech, které popisujete.Ano, je to exotika, je to Afrika a lidé žijí jinak než u nás.Tolik "legrace" jsem si ale neužila.Přiznám se, že nechápu proč cestujete.Já hledám v cizí zemi poznání a ne jen špatnosti.Ty najdu všude.Máte zvláštní dar vidění negativních věci.Zažil jste někdy něco příjemného a pozitivního?
Alena Vávrová
18.10.2015 09:17
Protože vím, že se tam nikdy sama nepodívám, ale jsem zvědavá a zvídavá, tak jsem si to přečetla celé. Znám tuto oblast z fotografií a vyprávění někoho jiného a toto je jen jiný pohled a vyjádření jinak vnitřně ustrojeného člověka.
Dagmar Bartušková
18.10.2015 04:50
Článek jsem dočetla do konce, líbil se mi. V Hurghadě jsem byla a je vylíčena naprosto věrně. Žádná wikipedie. Pane Miloši, nezklamal jste, humor Vám není cizí.Ta vejce v kalhotách a pobryndaný rozkrok od piva, no - super turista. Jsem zvědavá, s jakou nadílkou v kapsách u kalhot přijdete příště.
Lidmila Nejedlá
18.10.2015 00:42
Tak já jsem to přečetla celé / mám noční službu/ a moc se mi to líbilo. Je to pohled turisty, kterého už nic nemůže překvapit a tedy ani nadchnout. Kritizuje s humorem a nadhledem a přesto podá věrný obraz a poučí. Mám doma písek ze Sahary v malé skleničce. Darovaný. Ráno si znovu prověřím jeho jemnost.
Zdenka Jírová
18.10.2015 00:40
Protože jsem fanynka starího Egypta a nikdy jsem tam nebyla, přečetla jsem článek celý. Moc mě nenadchl. Příliš mnoho pesimismu, vlastně nevím, proč pan Nekvasil ty svoje cesty podniká, když se z nich vůbec neraduje? Z tohoto článku jsem získala zkušenost, že je lepší / a hlavně levnejší / zůstat doma a o objevech v říši starých faraonů si jen číst.
Marie Magdalena Klosová
17.10.2015 23:47
I když pana Nekvasila nikdy nevynechám,stále větší délka jeho osobitých příspěvků mě odzbrojuje.Proč nepíšete NA POKRAČOVÁNÍ?!Já to prostě NEDOČTU !!! mm
Hana Rypáčková
17.10.2015 19:55
Přesně toto mě Jano napadlo, při všech dovolených je něco s foťákem.Aby to nebyla jen pouhá beletrie a ne cestopis....
Jana Šenbergerová
17.10.2015 19:42
Egypt mě nikdy nelákal, přestože jsem o něm dost četla. Možná i proto jsem i tento předlouhý text přečetla, aniž bych cokoliv přeskočila. Přežila jsem u toho pořád stejně příšerné televizní zprávy. Postrádám vaše vlastní fotografie! Do poloviny zájezdu jste přece fotit mohl. Polepšete se, prosím. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA