Hlášení z Francie 3

Hlášení z Francie 3

13. 10. 2015
cestování dovolená Francie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Íčkaři, nic není nemožné, já s cestovkou www.victoria-ck.cz projela už tři státy a celkem 8 destinací a jsem vždy spokojená, jen ve Francii nás trochu zaskočili, že zrušili zájezdy, ale za živly cestovka nemůže. Takže budu všas informovat, kam se vydám příště a je na vás, zda se přidáte :-)
Elena Valeriánová
Ano, daly a nám o tom krásně psaly. Ráda jsem si přečetla V áš poutavý a vtipný cestopis. Přidávám se k Zuzce se sdělením, že bych se s Vámi taky v pohodě vydala na cestu (vzla bych i manžela :-)
Alena Vávrová
Zuzko, já jsem takový malý cestovatelský debil, který už dlouho nikde venku nebyl...já jsem v toto snad ani nedoufala. Málokdo si umíte představit, kolik odvahy jsem v sobě musela nalézt. Naštěstí, když už jsme spolu seděly v jednom autobuse, tak ty různé "strachy"ze mne začaly padat. Navíc, ono je tohle nadšení pro dobrodružství a cestování nám oběma dané a já jsem taky pro každou legraci, i když je zrovinka i o mně ;-)), nevadí ani mírná nadsázka. Helence jsem upřímně poděkovala mezi čtyřma očima a děkuji jí znovu i tady, že se nám společně podařilo překonat různá zdravotní aj. omezení a že jsme toho tolik viděly a zažily - zkrátka, že jsme to spolu DALY...
Hana Rypáčková
Sláva vlasti výletu...Hlavně, že bylo veselo....A taky azuro.
Zuzana Pivcová
Helenko a Alo, s vámi,i když jezdím jinak sama, bych asi jela docela ráda, protože i kdybychom se ztratily nebo se nám něco nevážného přihodilo, vaše dobrá nálada by byla garantem, že to dobře dopadne.
Eva Balúchová
Holky,máte můj obdiv.Vítejte doma,hlavně,že jste dobře dojely,pěkně si užily a ještě nás hezky pobavily.
Radovan Cakl
Všechna 3 hlášení byla vtipná i poučná a povedené fotky je doprovázely. Dík za to Elfíkovi i Červené a Žluté, které si to užily a mají na co vzpomínat.
Jana Šenbergerová
Děvčata, to je dobře, že jste v pořádku doma. Užily jste si, my s vámi, dokonce ani ten Elfík nebyl k zahození. Sice se vám pletl do cesty, ale podával řádná hlášení. Nepřivezly jste si ho s sebou? Je nějak moc informovaný ... :-)
Naděžda Špásová
Moc pěkně napsané a krásné fotky. Provance je moje srdeční záležitost a ve Verdonu jsem taky byla. Hlavně, že jste si to užily a toho ďáblíka Elfíka hezky převezly.
Dana Kolářová
Vítejte doma po zvládnuté cestě a krásném výletě. Příjemné vstřebávání zážitků.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%