Albánie, Altin a senioři
13. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
17.10.2015 18:23
Děkuji Ti Zuzko, že jsem se mohla Tvým prostřednictvím trochu seznámit pro mne naprosto neznámou zemí... Jo, sluší Ti to, seniorko...
Alena Tollarová
14.10.2015 10:35
Zuzko, díky za zajímavé informace a taky se těším na pokračování. Je to fakt lákavé. Už jsem A. taky měla v hledáčku.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.10.2015 20:00
Paní Zuzano a Jiřino děkuji za informace, které využiji při cestě do Albánie a pak vše nafotím a napíši zážitky na íčko.
Zuzana Pivcová
13.10.2015 09:17
V cenách výletů byl oběd a různé vstupy. Je ale pravda, že někomu se ceny zájezdů zdály dost vysoké. Zájezdy se musely koupit až na místě a platily se zásadně v euro. Žádná nabídka místních CK, jako třeba na řeckých ostrovech nebo na Kypru, kdy jsem cestovala klidně s cizinci, neexistovala. Některé informace poskytnu ještě v připraveném závěrečném příspěvku.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.10.2015 07:59
Děkuji za velmi cenné informace, příští rok se do Albánie chystám a takový průvodce by nebyl k zahození.Asi jméno cestovky nemůžete prozradit?Letos jsem měla nabitý cestovní program a mrzí mně, že jsem to nezvládla.Na jaké úrovni jsou hotely se službami? Odpovídá počet hvězdiček evropským standartům?Určitě napište i další věci okolo této skoro neznámé zemi..
Lidmila Nejedlá
12.10.2015 23:10
Ty seniorko jedna, nějak jsi nám tam omládla. S tou sklenicí Ti to sluší. A díky za informace o Albánii.
Lidmila Nejedlá
12.10.2015 23:10
Ty seniorko jedna, nějak jsi nám tam omládla. S tou sklenicí Ti to sluší. A díky za informace o Albánii.
Hana Rypáčková
12.10.2015 18:36
Moc děkuji, takové informace nejsou k zahození.Jen se na správného delegáta natrefit!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA