Konečně zase v Praze
aneb Úděl prarodičů (2. část)

Konečně zase v Praze
aneb Úděl prarodičů (2. část)

18. 10. 2015
Moje rodina Můj příběh rodina
Hodnocení:
(2 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Chodorová
Taky jsem vyšla v bílých gumových návlecích až před polikliniku, šla jsem od zubaře, to mě omlouvalo. Ty jsi měla mnohem větší zatíženost,ale z tvého povídání cítím, že to pro své děti a hlavně vnuky děláš ráda, jen si nám to humorně podala, zase jsem se pobavila, těším se na další povídání.
Hana Šimková
Já jsem odcházela dokonce v těch gumových návlecích, co bývaly u doktora.Je to paní Vando velice vtipně napsaný článek.
Alena Tollarová
Vando, proboha, ať Ti ten zelenkavý nádech nezůstane! U nás na venkově se návleky nenosí. Ale nemám tolik zkušeností.
Hana Rypáčková
Vando, snad to nemáš až do jara.Počítala jsem děti a je jich méně než barev návleků. to zvládneš.Pamatuji, jak při odjezdu vlakem na dovolenou k Baltu , musel mít každý jen jedno zavazadlo a muž stále počítal osoby a kufry. Kde máš zemitýho, aby ti pomohl?
Květoslava HOUDKOVÁ
Milá Vando, vždyť o děti se mají - především - starat jejich rodiče. Buď babička, milovaná vnoučaty, ale nebuď babička="na písknutí". Na to jsem upozornila své 2 děti ještě v době, než si založily rodiny. Ano, ráda jsem pomohla, ale vždy po dohodě tak, abych si zachovala i právo na svůj život. Rodiny to vzaly na vědomí, fungovalo to, žádné konflikty nebyly. Dnes už jsou moje 4 vnoučata odrostlá a já jsem dál spokojená babička.
Jana Šenbergerová
:-)) Z toho se i mně točí hlava a mám barevné mžitky před očima. Naštěstí jsou moje vnoučata zatím 200 kilometrů daleko.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%