Konečně zase v Praze
aneb Úděl prarodičů (2. část)
18. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
19.10.2015 18:49
Lubomíre, moc děkuji za komentář. No, spisovatel se nezapře!...:)) krásné. O to více si vážím Tvého času, neb vím, že padáš na ústa, neb jsi právě dokončil knihu Štěstěnky z Mléčné dráhy. Mohl bys nám k tomu něco napsat? Určitě se dost íčkařů na knížku těší a vánoce se kvapem blíží…..Děkuji!
Lubomír Müller
19.10.2015 10:03
S dětmi nás baví svět. Děti s Vandou baví svět. Vandu s dětmi baví svět. Svět s dětmi baví Vandu. Vanda se světem baví děti, a nás také. Vandin deník bude jednou vydán knižně a zfilmován. Bude to divoká, hlučná a veselá jízda mezi zvoněním budíku a odbíjením půlnoční na kostelní věži. Bude to něco, co rodičové a babičky s dědečky tak trochu (někteří hodně) znají, co určitě všechny baví, byť se u toho zapotí a nastresují. A Vanda to umí podat s humorem, jenž dává zapomenout na čas, ačkoliv tu čas hraje hlavní roli rychlostního běžce. Tak jen nezakopnout, Vando!
Lidmila Nejedlá
18.10.2015 20:26
Jen se děvče, snaž! Buď ráda, že ty návleky nejsou látkové, jako byly v mém mládí. Věčně jsem je prala, protože jsem je ve spěchu zapomínala v jeslích sundat.
VANDA Blaškovič
18.10.2015 19:58
Jarmilo, to bych tedy nemohla!...:)) chceš, abych vypustila duši, zlato? Přemýšlím, že bych si pořídila na případné příště jakési psí dečky a měla je místo návleků...pokud by to tedy ten vrátný sežral...:))
Jarmila Komberec Jakubcová
18.10.2015 18:35
Vando, si úžasná babička, mohla by jsi zaskočit i u mně.Já jsem pořád na cestách a dnes jsem nemohla poznat svého dvouletého vnoučka protože měl čepičku a chovala ho kamarádka snachy.Tak vidš jak někdy vypadá také "babička".
Vladka Steinová
18.10.2015 16:58
Dobrý večer,milá Vando,čekala jsem na Tvé další pokračování, ale čtu až nyní. Opět jsi mě nezklamala sujetem, ani pointou. Pro svá vnoučata děláme co můžeme. A ty jsi velmi obětavá babička.Piš dále, prosím.
VANDA Blaškovič
18.10.2015 16:49
Ahoj, děvčata, koukám do zrcadla, už nemám zelenkavý nádech v obličeji....:)) dopadne to růžově. Jarko, Ty bys mohla být správnou tetičkou, co Ty na to??..:)) Hanko, u moře vrcholí rybářská sezona a ta tam nemůže být bez zemitého! Ulovil 80kg tuňáka, sláva ve Vrbosce jako hrom! Teď prý ještě čeká na zlatou rybku a pak přiletí...)) Jitko, jasně, že to vše dělám ráda, určitě ne na písknutí, Květo..:)) Paní Hanko, dík a taktéž Jano. 200km je skoro jako těch našich 1100km, v tom již asi není rozdíl? To přijíždějí vnoučátka na delší dobu, že? Mileno, a Ty si zatím užívej volnosti..:)) a poučuj se od zralejších..:))
Jaroslava Handlová
18.10.2015 12:48
Vando, nepochybuji o tom, že se řídíš heslem „dělám to, co dělat chci“. Neboj, pravidelným tréninkem se staneš „návlekovou“ šampiónkou. Já bych zůstala v tomto maratónu na chvostu, a to nejen proto, že vlastní vnoučata nemám.
Upřímné varování: pozor, zelená barva ve tváři je lepší, než být rozpálená do běla (to by mohlo hrozit s blížící se zimou).
Věřím, že pokračování bude růžové?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA