Čtyři roční období: fotosoutěž 
o autorské kalendáře 2016

Čtyři roční období: fotosoutěž
o autorské kalendáře 2016

23. 10. 2015
čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Slavíková
Děkuji náhodě a doufám, že to není unaveným štěstím :-)
Eva Mužíková
Evi, Ty jsi zlatíčko, děkuji. Přiznám se, že ta ledová sprcha mne napadla, že jí tam dám... ale ostatní zatím nevím, nevím...
Eva Balúchová
Evi M.,nebuď zbytečně skromná.Co tvá Sněhová sprcha a ostatní?
Zuzana Pivcová
Takový kalendář si nechám líbit. Oficiální prodávané kalendáře se mi většinou moc nelíbí, tedy myslím ty běžné, komerční. Někdy jsou jednotvárné a mají nepřirozené barvy. To tady je úroveň opravdu vysoká!
Eva Mužíková
Gratulace i ode mne výhercům, na kalendář se opravdu těším. Přestože vím, že nepatřím mezi ty dobré fotografky, pokusím se i já fotky poslat....
Zdenka Jírová
Gratuluji vítězům a vítám novou soutěž i60 , která může být velmi zdařilá. Už se těším.
Alena Tollarová
No teda! Blahopřeji výhercům, ale jen krátce. Nemám totiž čas, 30. října je za chvilku, musím rozjet pátrání!
Eva Balúchová
Máme mezi sebou hodně šikovných fotografů,též se na kalendář těším.Doufám,že bude na postavení. A všem výhercům gratuluji.
Lidmila Nejedlá
Kalendář bude určitě hezký. Snímků je možná na pět kalendářů. Těším se na něj.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%