Staré zapomenuté cesty
13. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
13.10.2015 21:31
Nejlepší by bylo , kdybychom se na nějaké cestičce potkaly/ žádný chlap v dohledu /.Taky se vždy dívám do mapy, kudy se touláte....
Eva Balúchová
13.10.2015 21:24
Potkala jsem jich při výšlapech hodně,ale nikdy mě nenapadlo o nich uvažovat jako ty.Teď už žádnou kapličku ani křížek neminu aniž bych si na tebe vzpoměla.:-)
Lidmila Nejedlá
13.10.2015 18:13
Hanko, to je nádhera! Kapličky, křížky a boží muka, jsou to symboly našeho domova. Je hezké se u nich zastavit a popřemýšlet, jako jsi to udělala Ty. Já Ti moc děkuji.
VANDA Blaškovič
13.10.2015 18:09
Milé, poetické, naše...mne okouzlil Buk. Kam vede ta cesta, silnička?
Jana Šenbergerová
13.10.2015 16:34
Nejhezčí na těch cestičkách je to, že se tam současné setkává s minulým a připomíná nám to, že to dnes minulé, bylo kdysi současným. Obojí pak spěje k budoucímu. I když ráda prošlapávám nové cestičky, těm starým se proto nevyhýbám. Moc hezky jsi doplnila své myšlenky o nich obrázky.
Alena Vávrová
13.10.2015 14:23
Hančinko, ty umíš potěšit oko i duši. Také mám pro kapličky a křížky, aleje a památné stromy a j. svědky dávných časů slabost a fotím je a těší mne, že se leckde udržují. Velice se mi z tohoto důvodu líbily seriály s panem Dr. Cílkem - to byl znamenitý průvodce po těchto stopách dávné minulosti.
Zuzana Pivcová
13.10.2015 14:11
Nějak se mi při čtení vybavilo: Ač cesty nikam nevedly, tys po nich šel a šel jsi rád, těch cest se nesmíš, nesmíš ptát...Je fajn, že sis takhle vzpomněla oživit zájem o cesty a cestičky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA