Podzimní toulání
12. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
12.10.2015 22:02
Zuzko a Jitko, tak právě o to mi vždy jde, potěšit. Sama se na výtvor několikrát také podívám a když se mi povedl podle mých představ, raduji se. Nejhorší je trefit se u všeho- hudba, titulky... no, ale dělám to moc ráda, jen mít nápad a trpělivost
Zuzana Pivcová
12.10.2015 21:05
Po návratu z práce jsem si tu udělala hezkou chvilku s Tvým videem. Nejen, že opravdu odpovídá názvu Podzimní toulání, ale moc se Ti podařilo spojit slovo a obraz. U komentářů k 2. části to bylo snadnější, okomentovat fotky, ale v té 1. části text písničky dokonale koresponduje s obrazem a to už je kumšt ne pro každého. No, a Bertíka můžu vidět vždycky, i kdyby se snad právě válel v té myši. :-))
Eva Mužíková
12.10.2015 20:58
Vandi, nejdřív vybereš fotky, najdeš na YOU TUBE vhodnou hudbu, podaří li se, tak stáhneš, pak vkládáš fotky, hledáš na google srandovní obrázky podle textu/ medvěd/, a snažíš se trefit do délky písničky, nebo ji zkrátíš ve vhodnou dobu... no toto jsem dělala asi dvě a půl hodiny....
VANDA Blaškovič
12.10.2015 20:53
Moc hezké, Evo! Víš, co by mne zajímalo? Jak dlouho Ti trvá vytvoření tohoto 4:25 min dlouhého videa? Nemám představu...dík.
Marie Foltýnová
12.10.2015 20:38
Moc hezké video.Ten pohled do korun stromů je moc hezky nafocený.A Bertík je chytrý a šikovný kluk.Ví jak na Tebe.
Alena Vávrová
12.10.2015 19:11
Hezké, Evičko, les i kytičky!! Ten Bertík má ale kukuč a jen mluvit. Já mám do rána taky po kytičkách. Begónie, ty to potřebují přejít mrazem, ale aster mi je líto, tak tak jsem pár zachránila do vázy a neměla jsem uklizenou obrovskou fuchsii, snad obrazí po ostříhání.
Naděžda Špásová
12.10.2015 19:05
Evi, Bertík je opravdu kouzelný. Krásné video z podzimního lesa. Není k tomu co dodávat.
Eva Mužíková
12.10.2015 18:41
Hani, Ájo a Jani, děkuji za slovíčka.. Bertíček se vždy, když jej kárám tváří tak nešťastně, že toho musím hned nechat... uličník jeden, umí to se mnou
Jana Šenbergerová
12.10.2015 17:14
Moc hezky jste se toulali,
krásně to pro nás nahráli.
U nás dnes dopoledne lehounce snížkovalo
a po obědě se mi tak sladce spalo.
Když jsem se vzbudila, nic po mně nebylo, to vaše snažení hezky mě vzpružilo. :-)
Hana Rypáčková
12.10.2015 16:30
Taky jsem se s vámi potoulala...Na Ještěd a tvé bydliště vzpomínala.Ta Bertíkova čuminka je moc milá...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA