Podzimní toulání
12. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
13.10.2015 19:09
Soni, ten jeho provinilý výraz mne vždy dostane, jak píše Hanka - jeho nešťastná čuminka je milá....
Soňa Prachfeldová
13.10.2015 18:47
Bertíčku, v Tobě je básníka duše ukryta, čtu a poslouchám, ani nedutám. Krásné a hubana na čumáček Bertíkovi.
Eva Mužíková
13.10.2015 18:27
Marie, Danko a Alenko děkuji. Milim mnohdy ani ta koupel nesmyje tu "vůni". Nejhorší bylo, když se vyválel v mrtvé rpzložené rybě:((( to bylo, ač jej nikdy nepoužívám, na šampon....
Marie Magdalena Klosová
13.10.2015 13:01
Pohled do korun stromů mám moc ráda,připomíná člověku,že tu není sám,že má mít v sobě pokoru.Takové pohledy skrze koruny do nebe jsou dojímavé a vedou k zamyšlení.Díky.mm
Eva Mužíková
13.10.2015 12:11
Lidmilo a Alenko, dík za upřímná slova. Dnes jsem ještě uklidila poslední kvítka u domu a konec...
Alena Tollarová
12.10.2015 23:06
Evo, tohle bych já opravdu nesvedla. Krásné toulání v krásné krajině a je vidět, že se umíš dívat a víš, jak na to. A květinová zahrádka u paneláku? Tak ta nemá chybu. Když je čím se pochlubit, proč to neudělat. Super.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA