Mé perličky a střípky
z dovolené v Albánii

Mé perličky a střípky
z dovolené v Albánii

16. 10. 2015
cestování dovolená naše tipy zájezd
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Když jsem byla malá holka,tak v 50.letech,jela do Albánie k moři na dovolenou moje teta.Pokládalo se to tenkrát za dovolenou pro "lepší lidi".Mě tam,upřímně,nic netáhne.Stačila mi zkušenost v Černé Hoře.Zuzce děkuji za pěknou reportáž.mm
Alena Várošová
Zuzanko děkuji za krásnou projížďku Albánií.Ani ve snu by mě nenapadlo do takové země jet,ale proč ne? Někdy musí člověk jet do ciziny,aby se tam potkal se spolužačkou ve Vašem případě,či známými,které roky neviděl.Moc pěkná reportáž.
Jarmila Komberec Jakubcová
Paní Zuzanko, moc děkuji za skvělé informace, které mi pomohly při rozhodování do kterého hotelu či jakou cestovkou pojedu. Jezdím sama a vyhovuje mně, že hotel má jednolůžkový pokoj-Mám jen malý dotaz? Jak se domluvím? Umím pouze anglicky, jiný cizí jazyk neznám (ruštinu jsem nějak pozapomněla)..
Miroslav Štorch
Pěkně napsaný článek se zajímavými fotografiemi. Vždy jsem se do Albánie chtěl podívat, když jsem byl blízko v Boce Kotorské, ale bohužel tehdy byla nutná víza. Dříve Albánie také politicky dost spolupracovala s Čínskou republikou, ale po změně režimu se asi kontakty také omezily. Zažil jsem podobnou perličku v cizině, když jsem jel na lodi s desetiletým synem z Německa do Norska. Jedna starší paní se mne zeptala, jestli nejsem Mirek. Odpověděl jsem překvapeně, že ano. "A nechodil jste do školky v Praze-Podolí ? " Udiveně jsem to potvrdil.Usmála se :" Tak já jsem vás měla ve školce na starosti jako učitelka." Pozorněji jsem se na ni podíval a některé rysy mi připadaly známé. - Zeptal jsem se :"A jak jste mne mohla po takové době poznat ? (bylo mi tehdy 43 let). Odpověděla zase s úsměvem : "Váš syn vypadá úplně stejně jako Vy, když jste chodil do školky." To mne pobavilo, protože fotografie mého syna si pletly s mými snímky obě babičky. - Náhody v cizině jsou půvabné.
Jana Šenbergerová
Zuzko, přestože jí děláš hezkou reklamu, přemýšlím, jestli by mě někdy napadlo tam jet. Tvoje zkušenosti jsou zajímavé.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%