Takový obyčejný všední den
17. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
21.10.2015 09:58
Děkuji vám všem za milé komentáře. Vando, Ty bys tam doběhla i z Prahy ...
VANDA Blaškovič
21.10.2015 08:44
Náádherná alej, Aleno. Že bych ten Říp také dala, když Ty si tam chodíš jen tak lážo - plážo??...:)) Bezva!
Alena Várošová
18.10.2015 16:37
Krásné fotky a hezky popsané toulky na Říp a hlavně vše zdokumentováno.Alenko líbí se mi pohádkový rybníček jen tam chybí ten vodník Česílko,ale domyslela jsem si jej a je to dokonalost sama.
Děkuji.
Jaroslava Handlová
18.10.2015 13:51
Taky ráda proměňuji všední dny ve sváteční. Aleno, Tobě se to povedlo výborně. Říp na více způsobů - to nemůže být nikdy na škodu přečíst si o něm zase jinak. Fotky jsou opět jiné, a znovu pěkné! Ořechy byly příjemným bonusem - zejména ten s tou šedesátkou má váhu!
Lidmila Nejedlá
18.10.2015 00:29
Ach jo, zbyly jen vzpomínky na hezký výlet s přáteli. Alenko, pozdravuj ode mne ten krásný kraj. Díky za foto a připomenutí.
Radovan Cakl
17.10.2015 17:11
Pěkné připomenutí Výstupu na Říp, slovem i obrazem. Nejvíc se mi líbí Tvůj autoportrét na louce ;-)))
Eva Mužíková
16.10.2015 22:27
Alenko, to jsou opravdu náááádherné fotky, umíš čím dál víc.. Celý článek jsem si vychutnala, usmála se nad vyjevenými mladíky. To znám, také v lese každého, byť mladšího pozdravím a bavím se reakcemi. Pánové, když jdou ve dvojici se ženou odpoví tépěř vždy, ženy málokdy...
Hana Rypáčková
16.10.2015 20:01
Taky jsem už četla před zveřejněním. Krásné výhledy, na to mě nachytáš vždycky..Jestli někdo půjde na jaře, přidám se..Ten ostrůvek s lavičkou je senzační. Doufám , že je to tvé relax místo. Tam bych posedávala...
Alena Tollarová
16.10.2015 19:30
Eleno, můj Soníček je takový mrňousek kapesní. Naďo, kde jsou fotky? Jano, Ty mě vždycky spolehlivě potěšíš. Alenko, to teda bylo veselo! Myškám asi bylo vyhověno a byly přestěhovány. Zuzko, copak tam povídali? Mám tolik materiálu o Roudnici, jen chytit slinu ... tak aspoň hláska na profilu už je. Evo, už se těším. A Jíťo, jestli jsem pomohla zahnat nějaký splín, tak to je bezva pocit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA