Příběhy z masážního salonku: Chameleon
19. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
20.10.2015 14:51
Hanko,tak jste musela být dobrá masérka a nejen to už jste o jeho orientaci babochlap tak trochu věděla.
Hana Šimková
20.10.2015 09:54
Děvčata, byl to chlap, jenom s takovou zvláštní zálibou a i s tou chlupatou nohou. Tehdy se ještě neholily ani ženy.Byl docela fajn a chodil až do té doby, než jsem činnost ukončila.
Dagmar Bartušková
20.10.2015 09:10
Úsměvný příběh. Jen mi to něžné prádélko nějak nešlo dohromady s tou chlupatou nohou.
Jana Šenbergerová
19.10.2015 21:41
Před pár lety bych to asi také nezvládla, ale po zkušenosti z pobytu na erotických stránkách už by mě nepřekvapilo vůbec nic. Je toho tolik, na co nás ve škole nepřipravili. Naše školství je pořád ještě spíše v plenkách. :-))
Zuzana Pivcová
19.10.2015 20:23
Jistě, Jiří se před 6 lety ujal (s řádnou objednávkou a penězi na zaplacení masáže Lomi-lomi) i mne, ačkoliv jsem mu už do telefonu řekla, kolik je mi let. Profesionál nezklamal! :-)))
Haničko, asi bych se nesmála, ale koukala trochu ztuhle, i když několik trochu podobných anomálií jsem už v životě spatřila.
Alena Tollarová
19.10.2015 20:23
Doufám, že byla hořká, ta je na nervy nejlepší! Ale taková fotodokumentace, to by bylo, co?
Jiří Libánský
19.10.2015 20:06
Profesionalita je profesionalita. Já namasíruju i dveře od koupelny když budou mít řádnou objednávku a peníze na zaplacení.
Jednou mi volala paní. Chtěla se objednat. Nesmírné rozpaky. Prý mne musí upozornit, že nemá jednu ruku.
Odpověděl jsem: No a co má být? Proč mi to říkáte? Stejně vám naúčtuji masáž celého těla.
Alena Várošová
19.10.2015 20:05
Hezky jsem se pobavila.A nebyla ta čokoláda taky celá v růžovém?
Třeba Vám představil prádélko jaké koupil své přítelkyni,příteli a zkusil jak budete reagovat Kdo ví,.člověk nikdy neví.....určitě s takovou nóblesou bych to já nezvládla.Možná že pod tím masážním lehátkem by se nás tam smíchy válelo víc.Obrazně řečeno.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.10.2015 19:16
Haničko, to je fakt bomba, já bych to asi nezvládla a padla jako Vanda smíchy - jsi dobrá a dík za skvělé články. Vždy se na ně těším.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA