Cestujeme křížem krážem II.

Cestujeme křížem krážem II.

21. 10. 2015
cestování naše tipy výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Radovan Cakl
Hezký výlet, začal mi z něj ale drhnout jazyk. Až se večer Jitka vrátí, budeme to muset hezky spláchnout ;-)
Dana Kolářová
Hezky se mi cestovalo Křížem krážem II.
Hana Rypáčková
Jih Moravy je nádherný, Znojmo, Vranov, Mikulov- má milé místa, kam se ráda vracím.
Jitka Chodorová
Eleno, příjemné povídání s nádechem vína a kraje malebného,mnohokrát jsem na jižní Moravě byla,ale nemůžu říct, že to tam dobře znám. Mám tam i několik internetových kamarádek, a tak plánujeme setkání, ale je to už pro každou z nás , tak nějak daleko.
Dagmar Bartušková
Eleno, zahrála jste mi do noty. Ta jižní Morava je jistě krásná zem, posázená vinohradem... Má srdcovka. V Lanžhotě, Staré Břeclavi aj. učili moji prarodiče. Rodiště mámy a tety. Mám slzy. Jižní Moravu včetně výborného vínka mooóc miluji! Díky.
Jana Šenbergerová
V těchto končinách jsme byli v roce 2012 s Pavlem na srazu členů rodiny z manželovy strany. Zajímavé bylo, jak Pavel zapadl svým vzhledem mezi bratrance mého zemřelého manžela. Asi i proto byl vlídně přijat. Jak píšeš, Elen, kraj líbezný a stejně jako víno z jeho vinic. Ochutnali jsme výborný rýnský ryzlink se zelenou ještěrkou přímo na vinici a jiné pak večer v soukromém sklípku. Tehdy bylo krásné svatováclavské teplo ...
Naděžda Špásová
Kdysi jsme na Jižní Moravě byli, ale to je strašně dávno. Téměř ji neznám a asi ani nepoznám, je to od nás moc daleko. Ale nikdy neříkej nikdy, že jo. Tož, robka, hezké fotečky.:-)
Alena Tollarová
Já ostuda tento kraj také vůbec neznám. Zatím. Ale zelenou ještěrku sundanou z láhve vína mám na ledničce. Mám co dohánět.
Zuzana Pivcová
Z tohoto kraje znám bohužel jen víno. Zato je výborné. Ze znovínských mám oblíbená bílá vína se zelenou ještěrkou.
Alena Vávrová
Jeli jsme tím krajem z Brna na Vídeň v popoledních hodinách cestou do FR. Bylo krásně, nadchly mne Pálavské vrchy a jezera pod nimi, Mikulov, vinohrady. Idylka pokračovala i v Rakousku. Jižní Moravu znám o něco lépe o kus dál.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%