Příběhy z masážního salonku:
Starý mládenec
22. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
23.10.2015 08:24
Syn si vloni udělal kurz a v pohodě se začlenil do této doplňkové práce.A teď si říkám, co se mu všechno může přihodit! Zatím se mu to líbí, nedivím se, ale je samá ženská.....Aspoň soudím podle telefonátů.Aby se třeba taky něco nedělo s jeho údem!
Zdenka Jírová
22.10.2015 23:36
Je to komická situace, i když v pracovním prostředí- Připomnělo mi to jeden zážitek z mého bývalého pracoviště ve zdravotnictví. Do ordinace mladé lékařky , která právě nastoupila své první zaměstnání,přišel pacient s nějakým urologickým problémem. Lékařka od stolu mu řekla, aby si odložil. Po chvíli se k němu obrátila a ztuhla, protože byl úplně nahý a ležel "na gynekologické koze" s nohama v hácích. Strašně se lekla a utekla pro staršího lékaře, který se pak pacientovi věnoval. Později jsme se této příhodě zasmáli všichni, ale tehdy byla opravdu vyděšená.
Jarmila Komberec Jakubcová
22.10.2015 17:44
Úžasné zážitky - netušila jsem co lze v masérských salonech zažít. Já chodím na tzv. thajské masáže a jejich masérky česky neumí. Zkoušela jsem to s nimi anglicky a i to neumí. Tak nevím jak by řešily podobné problémy. Haničko tvoje povídky nemají chybu. Mám je moc ráda.
Zuzana Pivcová
22.10.2015 14:52
Zvláštní, čím jsi byla profesionálnější, tím výraznější zážitky jsi musela unést. Hezky se to stupňuje. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA