Dvojitá profesní deformace

Dvojitá profesní deformace

27. 10. 2015

Snažím se žít aktivně, mám mnoho různých zájmů. Z produktivního věku se mne drží dvě profesní deformace: práce v kultuře (s lidmi) a mám ráda akce (výlety). 

Delší část života jsem však pracovala jako účetní, hospodářka, ekonomka, čili takzvaný "cifršpion".  A teď se mi to vrátilo – zajímalo mne, jaká je návštěvnost mých článků, a tak jsem si od jara založila "statistiku".

Jsem velmi mile překvapena! Čtenáři navštěvují i dávno zveřejněné články, zřejmě členů i60 přibývá! U všech zveřejněných článků sledovanost nestagnuje – snad jsou tedy zajímavé.  

Alespoň několik příkladů (k 20.10.):  suverénně 1. místo "Farmářské trhy" = 2253, dále "Domácí spoření" = 2164,  "Můj zdravotní problém a poděkování kamarádce z i60" = 1713, "Účelné dárky šetří peníze" = 1453. 

Děkuji všem!

aktivní senioři Moje próza
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Paní Evo, lidé jsou sice zvědaví, rádi si článek přečtou, ale napsat o něm něco, jsou líní. Je to škoda, kdyby to zkusili, třeba ba se také "rozepsali" i o svých zážitcích. Každý jich měl v životě nespočet.
Libor Farský
Ale jak se mám odnaučit datlování jen 3 prsty, (tedy + oběma palci).?
Libor Farský
Ten nápad s přelepenou klávesnicí je geniální !
Zdenka Jírová
Vidím, že jsme měly obě stejný nápad, ale Vy jste mě předběhla. Tak stručně o mých výsledcích:1. místo: "Balkony plné květin" 2370, 2. místo:"Jak zpracovat jablka na jaře" 1732, a 3. místo:" Teplice - nejstarší lázně v Čechách" 1365. Máte pravdu, "íčkařů" přibývá a to je dobře.
Alena Tollarová
Žádnou statistiku si nevedu, ale i tak při otevření mého profilu vidím, že čísla u mých příspěvků se tak nějak mění, i když čtenost nijak závratnou nemám. Největší je paradoxně u článku, kterých bych dneska napsala úplně jinak. A docela mě štve, že se zobrazuje jen posledních 6 komentářů a článků taky vychází docela dost a když zrovna nejsem doma, tak o mnoha článcích, které bych si třeba ráda přečetla, ani nevím.
Květoslava HOUDKOVÁ
Milé kamarádky, moc mne těší, že mne nazýváte informátorem. Snad tedy nehrozí, že bych se "vypracovala" na drbnu - díky - stručná budu dál.
Květoslava HOUDKOVÁ
Ten psací stroj opět doplnila redakce - dík. Podobný mi kdysi rodiče sehnali = pro doma trénování psaní všemi 10. Kulaté klávesy jsem přelepila leukoplastí - docela to pomáhalo - ze psaní strojem byla pak moje státnice za "1".
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Květo dík informace o které se s námi ostatními íčkaři dělíš.Jak to výstižně napsala paní Zuzana.Tak dík a budu se těšit na tvoje další zajímavosti.
Zuzana Pivcová
Ty jsi, Květo, takový chodící nebo jezdící informátor, Tvoje příspěvky mají především charakter pozvánek na aktuální akce nebo i možnou dovolenou. Jejich výhodou je stručnost, která alespoň většinu lidí neodradí, naopak.
Jana Šenbergerová
To je dobře, Květuško, žes to sem napsala. Podobně jako ty jsou na tom určitě i další psavci a také fotografové, kteří se tu dělí o své postřehy, nápady a radosti. Určitě to nikdo nedělá pro peníze ani pro slávu, ale jen a jen pro čirou radost z tvoření a sdílení. Koho by nepotěšilo, že jeho snaha není marná, že padne na úrodnou půdu a přináší radost těm, kteří ji ocení. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že o sledovanosti nesvědčí jen komentáře, ale že se zobrazuje na profilu u jednotlivých článků, které byly zveřejněny. I to je jeden z důvodů, že se snažím reagovat, když se mi něco líbí. Samozřejmě nemám vždy příležitost se vyjádřit, ale pokud mohu, udělám to. Vím, že vyjádřením své radosti potěším autora. Zpětná vazba je dobrou motivací k dalšímu snažení. Za to tvoje ti tímto děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%