Podzimní výlet do Českého Krumlova
25. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
27.10.2015 08:36
Byli jsme tam naposledy s vnoučaty z nedaleké půjčené chalupy, to se nedá srovnat.Bez starostí. Jezdila jsem tam služebně devadesátých letech minulého století, to už se nedá srovnávat vůbec.Vše opravené!!Jen víc té nabídky suvenýrů-to mi dojem kazí. Z Prahy Student Agency to dá i za jeden den. Nejblíže to má Libor.
Alena Vávrová
26.10.2015 18:13
Také jsem v Č. Krumlově ještě nebyla a musím si to někdy naplánovat. Taky Jindř. Hradec. Díky Hani za krásné fotky a hudbu. (Venda je tam rozkošný).
Naděžda Špásová
26.10.2015 16:57
Kdysi jsem v Českém Krumlově byla a už tenkrát se mi moc líbil. Každý rok si v Blatné říkáme, že si tam uděláme výlet, ale zatím jsme si to nesplnili. Pěkné video.
Hana Šorejsová
26.10.2015 09:58
Český Krumlov je jedno krásné jihočeské město s kouzlem historie. Díky !
Dana Kolářová
26.10.2015 06:59
Ráda jsem si připomněla krásný Český Krumlov, který jsem před lety navštívila.
Zuzana Pivcová
25.10.2015 19:39
Ano, hezké vyprávění o hezkém Krumlově. Připomnělo mi to náš loňský jarní víkend tam, ale myslím, že už jsem to někde uváděla. Přitom se jednalo o internetovou nabídku, na které já zrovna moc nejsem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA