Příběhy z masážního salonku:
Byla jsem v ohrožení! (závěr)
16. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
16.11.2015 19:21
Paní Hanko, bylo to stejně čtivé jako "husté". Budu ráda, když nám zase něco napíšete.
Helenka Vambleki
16.11.2015 17:25
Husí kůži mám!!! Celý seriál mne utvrdil v tom, že masérka je velice nebezpečné povolání!
Zdenka Jírová
16.11.2015 16:54
To musela být hrůza, nikdo dopředu není schopen odhadnout, na co myslí protějšek a někdy je to i nebezpečné. Hlavně , že jste vyvázla. Měla jste to oznámit na policii, kdoví, co udělá jiné masérce, která nebude mít bodygarda?
Zuzana Pivcová
16.11.2015 13:16
Není nad to, mít nablízku ochránce, viď? Myslím, že i tady jsi získala dobrou zkušenost! :-)
Marie Magdalena Klosová
16.11.2015 11:20
Milá Hanko,přečetla jsem teď na jeden zátah celý seriál z Tvého masážního salónku.Je to príma čtení,Tvoje zážitky už tak príma nejsou.Drž se :) mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA