Bloudění za módou
30. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
2.11.2015 22:38
Obdivuji a tiše závidím... nádhera, je vidět, že jste si předvádění užívala a o tom to je.
Mája Abrahámová
31.10.2015 22:49
Milá Jano, vidím, že sliby plníš a děkuji za krásný reportážní článek. Vážíme si toho, že jste nám věnovaly svůj čas a všechny, pod vedením Helenky Kohoutová, jste se našeho večera zúčastnily. Patří Vám za to obrovský dík. Přátelské obchodní setkání s našimi obchodními partnery, jste oživily svým šarmem a půvabem. Věřím, že jste spolu s našimi hosty , prožily velmi příjemný večer.
Zuzana Pivcová
30.10.2015 19:46
Modely jsou originální a opravdu slušivé, samozřejmě, že též díky modelkám. Rozesmála jste mě líčením své cesty. Já do těch končin totiž jezdím od loňského května každý den do práce. Vojenský areál, v němž je náš archiv, je jen pár desítek metrů od statku, kde se Vaše přehlídka konala. Je to hezké prostředí, i když jinak už úplný venkov. A ráda jezdím domů nejen autobusem a metrem, ale právě i vlakem od Kladna ze zastávky Praha-Ruzyně. Připadám si vždy jak na výletě. :-))
Alena Várošová
30.10.2015 17:31
Tak to je nádhera paní Jano,tolik překrásných modelů a modelek.Lezly mi oči z důlků.Děkuji za velkolepou přehlídku.
Alena Tollarová
30.10.2015 16:06
Paráda ... a tuším, o kterou Jarmilu jde :))) Tak že ji pozdravuji, jo.
Hana Šorejsová
30.10.2015 15:54
Jani, dobře víš, že ti od počátku fandím ! Sluší ti to, jen kveteš. Hanka
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA