O Františkových Lázních,
o mně a zralých modelkách
2. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
11.11.2015 09:02
Jenom chci ještě napsat.Vanda nemá s tímto mým článkem nic společného,asi s fotkami.Týkalo se to článku Reparát, jak mnohé pochopily.
Blanka Hlobilová
10.11.2015 08:50
Milé seniorky / po tom co jsem si zde přečetla již nepoužívám výraz "dámy" / . Už je to trapné !
Helenka Vambleki
9.11.2015 23:59
Dnes jsem objevila na webu pro ženy tuhle výzvu - třeba tam Alena uspěje: Chcete se i vy stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost – bez ohledu na svůj věk! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!
VANDA Blaškovič
9.11.2015 20:26
Radku, ale bohužel vyhodnocuješ špatně. Mýlíš se a proti Tvému výroku je třeba, abych se ohradila a upozornila Tě na Tvůj omyl. Alenu jsem k napsání tohoto článku v žádném případě nevybízela. Je to dost inteligentní baba a může si dělat co chce. Co uzná za vhodné. Třeba se postavit na hlavu. A abych nezapomněla, ze statistického hlediska bude mít zřejmě největší počet komentářů u článku!!! Aleno, gratuluji!! Budu to muset do statistiky doplnit.
Radovan Cakl
9.11.2015 20:14
Vando, na Holmese rozhodně nemám, ale všímám si a vyhodnocuji. Statistiky si nedělám, ale co vyplývá z našich komentářů, pokud Tě to opravdu zajímá, zjistíš, když si pozorně pročteš naši korespondenci ve vzkazech. Myslím, že jsme se tam docela shodli. Zase někdy ahoj.
VANDA Blaškovič
9.11.2015 19:47
Radku, Sherlock Holmes je proti Tobě normálně hadr!...)) a co Ti z této pečlivé statistiky našich komentářů vyplývá??? To by mne zajímalo...:))
Radovan Cakl
9.11.2015 19:43
Vanda Blaškovič2.11.2015 19:58:07
Aleno, jsi úúžasná, mám z Tebe radost. Tu radost a krásu vyzařuješ i na nás u PC. Je to příjemně nakažlivé...:)) BRAVO, RE-REPARÁT OPĚT SLOŽENÝ ZA 1*..:)) Krásná baba na správném místě...
Alena Várošová2.11.2015 20:32:40
Vando jsi milá,už dost,ještě jsem se nevzpamatovola ze Zuzčiného nádherného komentáře a zase Ty.Kdyby sis oči vyplakala.......děkuji Vando za milý komentář,moc si Tě vážím,jsi suprová baba a KDYBY NEBYLO TEBE,TAK BYCH REPARÁT Z OUTFITU NIKDY NEDĚLALA.ZA TO KDO TO NEVÍ,TI PATŘÍ VELIKÁNSKÉ DÍKY.
Jste tady na portále íčko všechny vzdělané,inteligentní ženy s rozhledem. Každá umíte něco jiného a o tom to je.Děkuji mnohokrát.
Radovan Cakl
9.11.2015 19:40
Vanda Blaškovič2.11.2015 19:58:07
Aleno, jsi úúžasná, mám z Tebe radost. Tu radost a krásu vyzařuješ i na nás u PC. Je to příjemně nakažlivé...:)) BRAVO, RE-REPARÁT OPĚT SLOŽENÝ ZA 1*..:)) Krásná baba na správném místě...
Alena Várošová2.11.2015 20:32:40
Vando jsi milá,už dost,ještě jsem se nevzpamatovola ze Zuzčiného nádherného komentáře a zase Ty.Kdyby sis oči vyplakala.......děkuji Vando za milý komentář,moc si Tě vážím,jsi suprová baba a KDYBY NEBYLO TEBE,TAK BYCH REPARÁT Z OUTFITU NIKDY NEDĚLALA.ZA TO KDO TO NEVÍ,TI PATŘÍ VELIKÁNSKÉ DÍKY.
Jste tady na portále íčko všechny vzdělané,inteligentní ženy s rozhledem. Každá umíte něco jiného a o tom to je.Děkuji mnohokrát.
Radovan Cakl
9.11.2015 19:39
Milá Vando, nevím, v čem jsem vedle a co jsem překroutil. Co je psáno, to je dáno. Jen jsem Tvá a Alenina slova zvýraznil. A nemáš zač :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA