
Pečené žampiony v Pečence
27. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
15.5.2016 01:57
Elenko, vy jste recept vyzkoušela chutnal vám a doporučujete ho Moc vám za to děkuji a mám radost že je to dobré i pro ostatní.
Jarmila Komberec Jakubcová
28.10.2015 08:39
Recept dnes vyzkouším, zapeču to v pekáčku, houby miluji a jako náplň dám sýrovou směs s nivu jak je v receptu uvedeno.
Zuzana Pivcová
27.10.2015 18:52
Tak to já bych si potřebné ingredience musela napřed opatřit a pak zapékat vše v remosce. Určitě by mi to moc chutnalo, protože jsem obecně "houbová". Nejradši dělám na pánvi orestovanou hlívu. :-)
Elena Valeriánová
27.10.2015 13:07
Všem tento recept doporučuji. Pochutnali jsme si. Do náplně jsem přidala stroužek česneku a trochu zelené petrželky. Česnek a petrželky mohu skoro do všeho.
Hana Rypáčková
27.10.2015 12:17
Mám podobnou , ale teflonku a nedám na ni dopustit.Báječně se v ní vše upeče, podusí , zapeče.Letos jsem neměla houby, ale žampiony jsou po celý rok.
Elena Valeriánová
27.10.2015 11:00
Nevěděla jsem, co k dnešnímu obědu. Potřebné ingredience včetně žampionů mám v lednici, jdu na to. Děkuji za inspirací.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA